Gyorsan elérhető vállalatirányítási szoftvder

Gyorsan ide nekem egy ügyviteli rendszert!

Villámgyorsan szükségem van egy jó rendszerre!

Ülsz a számítógép előtt, és próbálod kibogozni a rengeteg adminisztratív feladatot, amit vállalkozásod napi szinten generál, vagy amit a főnököd 🧑🏻‍💼 a nyakadba var?

Az Excel táblázatok, a különböző rendszerek és az állandó frissítések mind-mind elveszik az időt attól, hogy valóban a munkára koncentrálhass. Ismerősen cseng? 

Van egy jó hírünk: az Innonest adminisztrációs és ügyviteli rendszer pont ezt a problémádat igyekszik a lehető leggyorsabban megoldani!

A rendszerünk gyorsan bevezethető, és ha szüksége van egy szoftverre, amely azonnal működésbe lép, akkor nem kell tovább keresned.

Ráadásul 30 napig díjmentesen, költségek és kötöttségek nélkül kipróbálhatod.

Sőt, a modulárisan felépíthető előfizetői csomagok miatt már 3490 Ft + áfa/hó ártól elérhető. Az Innonest nemcsak egyszerűbbé teszi az adminisztrációt, hanem időt és pénzt is megtakarít. 💰

Ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan kezdheti el a használatát lépésről lépésre.

Az Innonest rendszerről

Az Innonest egy átfogó adminisztrációs és ügyviteli rendszer, amely kifejezetten kis- és középvállalkozások számára készült. A rendszer több modult kínál, amelyek mindegyike különböző adminisztratív feladatokat fed le, így kiválaszthatod azokat, amelyekre valóban szükséged van. 

A legfontosabb funkciók közé tartozik: az árajánlat készítés

Ehhez pedig könnyen további modulokat kapcsolhatsz be, a teljesség igénye nélkül néhányat kiemelünk:

Számlázás modul: Könnyedén kiállíthatod a számláid, nyomon követheti a bejövő és kimenő pénzmozgásokat.

Természetesen számlázz.hu vagy Billingo előfizetés szükséges. Az Innonest csak lehetőséget kínál a rendszer elhagyása nélküli gyors🚀  számlázásra, de nem tartalmaz számlázó programot! A későbbiekben is összekapcsolhatod a számlázási fiókkal a rendszert, nem kell aggódnod az adataid miatt, azok nem vesznek el!

Terméktörzs, készletkezelés: Részletes nyilvántartást vezethetsz raktárkészletéről, amelyet automatikusan frissít a rendszer. Legyen szó akár gyári szám alapú készletkezelésről.

Projektmenedzsment: Hatékonyan kezelheti projektjeit, nyomon követheti a feladatok előrehaladását és a munkavégzés-dokumentumokat egy helyen.

30 napos próbaidőszak

A legjobb módja annak, hogy megtapasztald az Innonest előnyeit, ha magad próbálod ki.  A rendszer 30 napos próbaidőszakot kínál, amely alatt teljes hozzáférést kap az összes funkcióhoz, kötelezettségek nélkül. 

Ez idő alatt:
  • Felfedezheted a rendszer minden funkcióját: Nincs korlátozás, minden modult és eszközt használhatsz.
  • Megismerheted, hogyan működik a gyakorlatban: Látni fogod, hogyan könnyíti meg a napi adminisztratív feladatokat.
  • Dönthetsz arról, hogy mely modulokra van szükséged: Kiválaszthatod azokat a modulokat, amelyek a legjobban megfelelnek a vállalkozás igényeihez, a rendszeren belül található Díjcsomagok menüpont alatt.
 

Rugalmas árazási csomagok

Az Innonest egyik legnagyobb előnye a moduláris árazási rendszer. Az előfizetői csomagokat az igényeihez igazíthatja, így csak azért fizetsz, amire valóban szükséged van. A Smarty csomag már 2790 Ft + áfa/hó ártól elérhető, és könnyedén bővíthető, ahogy a vállalkozás igényei növekednek.

 

Ügyfélvélemények és sikertörténetek

Sok vállalkozás már megtapasztalta, milyen előnyökkel jár az Innonest használata. Például az Amicorn Kft egy kisvállalkozás, amely szintén az adminisztrációs terhek miatt küzdött, 30 nap alatt teljesen átváltott az Innonest rendszerére. Azóta jelentős időt takarítottak meg, és sokkal hatékonyabban működnek.

 

Összefoglalás

Az Innonest adminisztrációs és ügyviteli rendszer gyorsan bevezethető, költséghatékony, és rugalmas megoldást kínál kis- és középvállalkozások számára. Ne vesztegesd tovább az időd bonyolult rendszerekkel és adminisztrációval! Próbáld ki az Innonest 30 napig díjmentesen, és tapasztald meg, hogyan könnyítheti meg mindennapi munkád.

Kattints ide, és kezdd el még ma.

friss

közösség

További érdekes bejegyzések