Fokozzuk a tempót! Itt a Gyorsmenü!

Az Innonest folyamatos stílusfrissítésen megy keresztül. Egyik legújabb megoldásunk a gyorsmenü, ami azonnali hozzáférést biztosít a gyakran használt funkciókhoz. 

A gyorsmenü egyszerűn és könnyen alkalmazható, használatával nem kell a menükben és almenükben kattintgatnod, hogy megtaláld a gyakran használt elemeket. Kifejezetten hatékony, ha okostelefonon vagy tableten használod a szoftvert. 

Az első ütemben a munkavégzés dokumentumokat tettük azonnal elérhetővé az oldal bal felső részében található lenyíló menüben, de hamarosan a rendszerben elérhető összes funkció hozzáférhető lesz. A gyorsmenübe korlátlan számú elem rakható ki, a gyakran használt funkciók mellett folyamatosan elérheted a Tudástárat és megnézheted a legújabb frissítéseket is. 

friss

közösség

További érdekes bejegyzések

Mi az a globális árkezelő?

A piaci hatásoknak köszönhetően egyre több ügyfelünk kényszerül áremelésre. Drágulnak a szállítási költségek, drágulnak az alapanyagárak, nehéz lépést tartani az egyre hektikusabb gazdasági eseményekkel. Sokan

Tovább olvasom »

7 napos modul próba!

A modul próba lényege, hogy felmérhesd, milyen modulokra van igazán szükséged. Amennyiben valaki előfizetőnk, de nem miniÜgyvitel (ők mindent korlátlanul használhatnak) csomagot használ, lehetőséget biztosítunk

Tovább olvasom »