Bemutatjuk a Jótállás modult

Jótállás modulunk lényege, hogy használatával számlázáskor automatikusan jótállási jegyet készítünk azokhoz a termékekhez, amelyek rendelkeznek garanciális adatokkal a terméktörzsben. 

Miért hasznos a Jótállás modul?

  • Korlátlan számú jótállástípus létrehozása
  • A meglévő jótállástípusokat átnevezheted vagy törölheted
  • Különböző termékekhez különböző jótállások tartozhatnak ( ezek eltérő szövegeket és feltételeket tartalmaznak.)
  • Minden termékhez egyedi jótállástípust hozhatunk létre, amely pontosan az adott termék jótállási feltételeit írja le.

A jótállás modul használatának feltételei

miniÜgyvitel csomagunk előfizetői automatikusan hozzáférnek a jótállási jegy modulhoz, a Smart csomaggal rendelkező felhasználóinknak pedig lehetőségük van előfizetni rá.  

Ha az Innonestet összekötötted a Számlázz.hu-val vagy a Billingóval ( Beállítások – Integrációk menüpontban) minden Innonestből készült számlához elérhető lesz a jótállási jegyek létrehozása opció (Törzsadatok- Termékek – Új termék/műveletek gombra kattintva) feltéve, hogy termékadatlapjukon a Garancia mező ki van töltve.

 

friss

közösség

További érdekes bejegyzések

5+1 ügyviteli feladat nyárra

Üzleti szempontból a leghatékonyabb évszak az ősz, gondolnád, hogy októberben átlagosan 25 százalékkal* többet dolgozunk, mint januárban? Ősszel beindulnak a fogaskerekek, felpörög az üzleti élet, érdemes hát

Tovább olvasom »

Leltározás az Innonestben

Számtalan hasznos elemet építettünk a készletkezelés modulunk legfrissebb funkciójába, a leltározásba. Rendszerünk megmutatja és kezeli a vezetett és a valós készletek közötti eltéréseket, valamint képes több

Tovább olvasom »