Bemutatjuk a Jótállás modult

Jótállás modulunk lényege, hogy használatával számlázáskor automatikusan jótállási jegyet készítünk azokhoz a termékekhez, amelyek rendelkeznek garanciális adatokkal a terméktörzsben. 

Miért hasznos a Jótállás modul?

  • Korlátlan számú jótállástípus létrehozása
  • A meglévő jótállástípusokat átnevezheted vagy törölheted
  • Különböző termékekhez különböző jótállások tartozhatnak ( ezek eltérő szövegeket és feltételeket tartalmaznak.)
  • Minden termékhez egyedi jótállástípust hozhatunk létre, amely pontosan az adott termék jótállási feltételeit írja le.

A jótállás modul használatának feltételei

miniÜgyvitel csomagunk előfizetői automatikusan hozzáférnek a jótállási jegy modulhoz, a Smart csomaggal rendelkező felhasználóinknak pedig lehetőségük van előfizetni rá.  

Ha az Innonestet összekötötted a Számlázz.hu-val vagy a Billingóval ( Beállítások – Integrációk menüpontban) minden Innonestből készült számlához elérhető lesz a jótállási jegyek létrehozása opció (Törzsadatok- Termékek – Új termék/műveletek gombra kattintva) feltéve, hogy termékadatlapjukon a Garancia mező ki van töltve.

 

friss

közösség

További érdekes bejegyzések

Bemutatjuk a Jótállás modult

Jótállás modulunk lényege, hogy használatával számlázáskor automatikusan jótállási jegyet készítünk azokhoz a termékekhez, amelyek rendelkeznek garanciális adatokkal a terméktörzsben.  Miért hasznos a Jótállás modul? Korlátlan

Tovább olvasom »

Üzleti témájú magyar podcastok

Az online elérhető üzleti podcastok előnye, hogy valós emberek beszélgetnek valós gazdasági vagy üzleti témákról kötetlenül. Vállalkozói életutak, stratégiák, pénzügy, jövőkutatás és fenntarthatóság, üzleti érdekek,

Tovább olvasom »