Elérhetőek vagyunk!

A papíros rendszerrel toxikus a kapcsolat. Bár a papírhalmokkal való bíbelődés több időt vesz el, mint egy kis rendszer bevezetése, nehezen válunk meg a szokásainktól.  Bár már “nem válik be, de legalább ismerjük” alapon ragaszkodunk hozzá, miközben az online rendszerek ridegnek és bonyolultnak tűnnek. Az Innonest egy szerethető ügyviteli program, ami egy logikusan felépített rendszerben ösztönzi a közös munkát. Összegyűjtöttük a lehetőségeket arra az esetre, ha már nem az a kérdés, hogy kell-e az online ügyvitel, hanem az, hogy hogyan kezel készletet a munkalap.

Ismerd meg az Innonestet!

Büszkék vagyunk arra, hogy olyan rendszert fejlesztünk, aminek nem kell hetekig tanulni a kezelését, a rendszerből elérhető használati útmutatónkban mindenre kérdésedre megtalálod a választ! Videós anyagokkal, magyarázatokkal segítünk abban, hogy mielőbb a legteljesebb mértékben használhasd a rendszert!


Innonest ügyfélszolgálat

Ha olyan általános kérdésed van, amire nem találod a választ, érdemes írnod az ügyfélszolgálatunknak! Kollégáink a rendelkezésedre állnak minden munkanap 08:00 órától 16 óra között! Kérünk, hogy igyekezz minél részletesebben leírni a problémát, így hamar találunk rá megoldást is! Az ügyfélszolgálatot belépés után, a használati útmutatóban éred el!

Nincs elég időd?

Kérd Innonest minősített külső vállalkozók segítségét, hogy hatékonyan és gyorsan megtanuld a rendszer kezelésének csínját-bínját! Tanácsadóink segítenek beköltözni az Innonestbe, munkatársaiddal együtt összehangolhatjátok a rendszereket.

Beszélj a többi felhasználóval!

Könnyen előfordulhat, hogy olyan kérdés merül fel benned, amire egy másik Innonestes már tudja a választ. Az is előfordulhat, hogy vérbeli anomáliakereső vagy, és olyan meglátásaid vannak amik sokak napi munkáját megkönnyíthetnék. Kérjük, hogy csatlakozz a csoporthoz, és segíts jobbá tenni a rendszerünket!Írj nekünk üzenetet

Az űrlapon is kapcsolatba léphetsz velünk!