Lépj velünk kapcsolatba!

Tapasztalhatod, hogy jelenleg nem érhető el a Számlázz.hu, ami sajnos ránk is hatással van.
Azok az ügyfelek, akik Számlázz. hu SSO kapcsolattal rendelkeznek, egyelőre nem tudják használni az Innonestet sem.
Az SSO kapcsolattal nem rendelkezők zavartalanul dolgozhatnak a rendszerben!​
Mindenki azon van, hogy orvosoljuk a problémát, kis türelmet kérünk az érintettektől. ​

Elérhetőek vagyunk!

Összegyűjtöttük a kapcsolattartási lehetőségeket arra az esetre, ha már nem az a kérdés, hogy kell-e az online ügyvitel, hanem az, hogy hogyan kezel készletet a munkalap.  

Ismerd meg az Innonestet!

Büszkék vagyunk arra, hogy olyan rendszert fejlesztünk, aminek nem kell hetekig tanulni a kezelését, a rendszerből elérhető használati útmutatónkban mindenre kérdésedre megtalálod a választ! Videós anyagokkal, magyarázatokkal segítünk abban, hogy mielőbb a legteljesebb mértékben használhasd a rendszert!


Innonest ügyfélszolgálat

Ha olyan általános kérdésed van, amire nem találod a választ, érdemes írnod az ügyfélszolgálatunknak! Kollégáink a rendelkezésedre állnak minden munkanap 08:00 órától 16 óra között! Kérünk, hogy igyekezz minél részletesebben leírni a problémát, így hamar találunk rá megoldást is! Az ügyfélszolgálatot belépés után, a használati útmutatóban éred el!

Nincs elég időd?

Kérd Innonest minősített külső vállalkozók segítségét, hogy hatékonyan és gyorsan megtanuld a rendszer kezelésének csínját-bínját! Tanácsadóink segítenek, hogy a beköltözés után a legteljesebb mértékben kihasználhasd a rendszer adottságait. A személyre szabott tanácsadás díjköteles.

Beszélj a többi felhasználóval!

Könnyen előfordulhat, hogy olyan kérdés merül fel benned, amire egy másik Innonestes már tudja a választ. Az is előfordulhat, hogy vérbeli anomáliakereső vagy, és olyan meglátásaid vannak amik sokak napi munkáját megkönnyíthetnék. Kérjük, hogy csatlakozz a csoporthoz, és segíts jobbá tenni a rendszerünket!