Innonest Diskurzus – a munkahelyi csevegő

Emberi kommunikáció nélkül nem lehet lépést tartani a fejlődéssel, ha a kapcsolat megszakad, az ember elmagányosodik, a fejlődés leáll, és marad a régi rendszer. Szeretnénk, ha velünk együtt az ügyfeleink is folyamatosan fejlődnének, ezért elindítottuk a „munkahelyi csevegő” csoportunkat, az Innonest Diskurzust. 

Tudjuk, hogy a “régi”, papíros rendszerrel toxikus a kapcsolat. Ha a frissen bevezetett ügyviteli szoftverben nem értünk valamit, vagy elakadunk valahol, hajlamosak vagyunk visszatérni a biztonságosnak hitt felálláshoz, miközben érezzük, hogy ez már nem jó a vállalkozásnak, hátráltatja a fejlődésben.

Itt jön a képbe a szuperfegyver, ami minden korban és időben megállta már a helyét: az egymás közötti kommunikáció. Létrehoztunk a felhasználók számára egy Innonest ügyvitel – diskurzus, fejlesztési lehetőségek csoportot, ahol kérdezhetsz, tanácsot kérhetsz a közösségtől és tőlünk, ahol segítséget kaphatsz ahhoz, hogy végig vidd az eredeti elképzelésedet: hogy végre bevezesd az online ügyvitelt.

Mi az Innonestben nagyon szeretjük a folyamatok egyszerű kezelését. Az, aki szeretné megismerni a rendszert, 30 napig ingyen kipróbálhatja és ezalatt a 30 nap alatt kérdezhet, kérhet segítséget, utána járhat az összes funkciónak és modulunknak. 

friss

közösség

További érdekes bejegyzések

Bemutatjuk a Jótállás modult

Jótállás modulunk lényege, hogy használatával számlázáskor automatikusan jótállási jegyet készítünk azokhoz a termékekhez, amelyek rendelkeznek garanciális adatokkal a terméktörzsben.  Miért hasznos a Jótállás modul? Korlátlan

Tovább olvasom »