Innonest Diskurzus – a munkahelyi csevegő

Emberi kommunikáció nélkül nem lehet lépést tartani a fejlődéssel, ha a kapcsolat megszakad, az ember elmagányosodik, a fejlődés leáll, és marad a régi rendszer. Szeretnénk, ha velünk együtt az ügyfeleink is folyamatosan fejlődnének, ezért elindítottuk a „munkahelyi csevegő” csoportunkat, az Innonest Diskurzust. 

Tudjuk, hogy a “régi”, papíros rendszerrel toxikus a kapcsolat. Ha a frissen bevezetett ügyviteli szoftverben nem értünk valamit, vagy elakadunk valahol, hajlamosak vagyunk visszatérni a biztonságosnak hitt felálláshoz, miközben érezzük, hogy ez már nem jó a vállalkozásnak, hátráltatja a fejlődésben.

Itt jön a képbe a szuperfegyver, ami minden korban és időben megállta már a helyét: az egymás közötti kommunikáció. Létrehoztunk a felhasználók számára egy Innonest ügyvitel – diskurzus, fejlesztési lehetőségek csoportot, ahol kérdezhetsz, tanácsot kérhetsz a közösségtől és tőlünk, ahol segítséget kaphatsz ahhoz, hogy végig vidd az eredeti elképzelésedet: hogy végre bevezesd az online ügyvitelt.

Mi az Innonestben nagyon szeretjük a folyamatok egyszerű kezelését. Az, aki szeretné megismerni a rendszert, 30 napig ingyen kipróbálhatja és ezalatt a 30 nap alatt kérdezhet, kérhet segítséget, utána járhat az összes funkciónak és modulunknak. 

friss

közösség

További érdekes bejegyzések

Használj árajánlatkérőt!

Ajánlatkérőnk segítségével igényes ajánlatokat kérhetsz be más vállalkozásoktól. Könnyen és gyorsan szerkeszthető, egy kattintással emailezhető. Mennyivel könnyebb egy céges rendezvény szervezése, vagy a kitelepüléshez szükséges

Tovább olvasom »