Innonest Diskurzus – a munkahelyi csevegő

Emberi kommunikáció nélkül nem lehet lépést tartani a fejlődéssel, ha a kapcsolat megszakad, az ember elmagányosodik, a fejlődés leáll, és marad a régi rendszer. Szeretnénk, ha velünk együtt az ügyfeleink is folyamatosan fejlődnének, ezért elindítottuk a “munkahelyi csevegő” csoportunkat, az Innonest Diskurzust. 

Tudjuk, hogy a “régi”, papíros rendszerrel toxikus a kapcsolat. Ha a frissen bevezetett ügyviteli szoftverben nem értünk valamit, vagy elakadunk valahol, hajlamosak vagyunk visszatérni a biztonságosnak hitt felálláshoz, miközben érezzük, hogy ez már nem jó a vállalkozásnak, hátráltatja a fejlődésben.

Itt jön a képbe a szuperfegyver, ami minden korban és időben megállta már a helyét: az egymás közötti kommunikáció. Létrehoztunk a felhasználók számára egy Innonest ügyvitel – diskurzus, fejlesztési lehetőségek csoportot, ahol kérdezhetsz, tanácsot kérhetsz a közösségtől és tőlünk, ahol segítséget kaphatsz ahhoz, hogy végig vidd az eredeti elképzelésedet: hogy végre bevezesd az online ügyvitelt.

Mi az Innonestben nagyon szeretjük a folyamatok egyszerű kezelését. Az, aki szeretné megismerni a rendszert, 30 napig ingyen kipróbálhatja és ezalatt a 30 nap alatt kérdeztehet, kérhet segítséget, utána járhat az összes funkciónak és modulunknak. 

Regisztrálj az oldalon, majd szánj egy kis időt a megismerésre, dolgozz benne, és ha elakadsz, nézd meg a használati útmutatót. Ezután lépj be a diksurzus csoportunkba, tegyél fel kérdést az ügyfélszolgálatnak, vagy kérj személyes tanácsadást, melynek az első órája mindig díjmentes. 

friss

közösség

További érdekes bejegyzések

5 érv a vonalkódolvasók mellett

Az Innonestnél nagyon hatékonynak tartjuk a vonalkódolvasókat: egyrészt ésszerűsítik az adatok feldolgozását, másrészt garantálják a hibamentes beazonosítást. Szerencsére egyre több hazai vállalkozás dönt úgy, hogy

Tovább olvasom »

Használj árajánlatkérőt!

Ajánlatkérőnk segítségével igényes ajánlatokat kérhetsz be más vállalkozásoktól. Könnyen és gyorsan szerkeszthető, egy kattintással emailezhető. Mennyivel könnyebb egy céges rendezvény szervezése, vagy a kitelepüléshez szükséges

Tovább olvasom »