Innonest Diskurzus – a munkahelyi csevegő

Emberi kommunikáció nélkül nem lehet lépést tartani a fejlődéssel, ha a kapcsolat megszakad, az ember elmagányosodik, a fejlődés leáll, és marad a régi rendszer. Szeretnénk, ha velünk együtt az ügyfeleink is folyamatosan fejlődnének, ezért elindítottuk a „munkahelyi csevegő” csoportunkat, az Innonest Diskurzust. 

Tudjuk, hogy a “régi”, papíros rendszerrel toxikus a kapcsolat. Ha a frissen bevezetett ügyviteli szoftverben nem értünk valamit, vagy elakadunk valahol, hajlamosak vagyunk visszatérni a biztonságosnak hitt felálláshoz, miközben érezzük, hogy ez már nem jó a vállalkozásnak, hátráltatja a fejlődésben.

Itt jön a képbe a szuperfegyver, ami minden korban és időben megállta már a helyét: az egymás közötti kommunikáció. Létrehoztunk a felhasználók számára egy Innonest ügyvitel – diskurzus, fejlesztési lehetőségek csoportot, ahol kérdezhetsz, tanácsot kérhetsz a közösségtől és tőlünk, ahol segítséget kaphatsz ahhoz, hogy végig vidd az eredeti elképzelésedet: hogy végre bevezesd az online ügyvitelt.

Mi az Innonestben nagyon szeretjük a folyamatok egyszerű kezelését. Az, aki szeretné megismerni a rendszert, 30 napig ingyen kipróbálhatja és ezalatt a 30 nap alatt kérdezhet, kérhet segítséget, utána járhat az összes funkciónak és modulunknak. 

friss

közösség

További érdekes bejegyzések

5 érv a vonalkódolvasók mellett

Az Innonestnél nagyon hatékonynak tartjuk a vonalkódolvasókat: egyrészt ésszerűsítik az adatok feldolgozását, másrészt garantálják a hibamentes beazonosítást. Szerencsére egyre több hazai vállalkozás dönt úgy, hogy

Tovább olvasom »

Díjbekérő kiállítása az Innonestben

Számlázz.hu integrációnknak köszönhetően egy kattintással küldhetsz díjbekérőt az elkészült árajánlatból, megrendelőlapból, munkalapból, szállítólevélből és teljesítésigazolásból anélkül, hogy kilépnél az Innonestből.  Az Innonest fejlesztési irányelve szerint

Tovább olvasom »