Mi az a tétel sablon és mire tudod használni?

A tétel sablon lényege, hogy azokat a tételeket, amiket egy-egy esedékes karbantartáskor, szervizkor, ellenőrzéskor általában felviszel a munkalapra, azokat a tétel sablonok használatával – egy kattintással -be tudod rakni a munkadokumentumba.

Legyen szó árajánlatról, megrendelőlapról, visszaigazolásról, munkalapról, szállítólevélről vagy teljesítésigazolásról, a tétel sablonok a rendelkezésedre állnak.

Bármennyi tételsablont létrehozhatsz és azokat bármikor szerkesztheted is. A sablonok devizaneme és árkategóriája mindig az alapbeállításokhoz igazodik, használatukkor mindig a legfrissebb termék és szolgáltatásárak kerülnek betöltésre. Főként a karbantartók, szervizek számára hasznos ez a funkció, de bármilyen tevékenységű vállalkozás napi munkáját felgyorsíthatja a használata. Egy hímző manufaktúra például ugyanúgy használhatja, mint egy online marketinggel foglalkozó cég, hiszen a tételsablonok csomagajánlatokhoz is köthetők.


friss

közösség

További érdekes bejegyzések

Mi az a globális árkezelő?

A piaci hatásoknak köszönhetően egyre több ügyfelünk kényszerül áremelésre. Drágulnak a szállítási költségek, drágulnak az alapanyagárak, nehéz lépést tartani az egyre hektikusabb gazdasági eseményekkel. Sokan

Tovább olvasom »

Így készíthetsz Innonest árajánlatot

Adj profi árajánlatot ügyfeleidnek! Az elkészült árajánlatot azonnal, rendszeren belül küldheted emailben és számlázhatod is! Kompakt megoldást kínálunk egyéni,- mikro,- és kisvállalkozóknak. Árajánlatunk formája valamennyi

Tovább olvasom »