Mi az a tétel sablon és mire tudod használni?

A tétel sablon lényege, hogy azokat a tételeket, amiket egy-egy esedékes karbantartáskor, szervizkor, ellenőrzéskor általában felviszel a munkalapra, azokat a tétel sablonok használatával – egy kattintással -be tudod rakni a munkadokumentumba.

Legyen szó árajánlatról, megrendelőlapról, visszaigazolásról, munkalapról, szállítólevélről vagy teljesítésigazolásról, a tétel sablonok a rendelkezésedre állnak.

Bármennyi tételsablont létrehozhatsz és azokat bármikor szerkesztheted is. A sablonok devizaneme és árkategóriája mindig az alapbeállításokhoz igazodik, használatukkor mindig a legfrissebb termék és szolgáltatásárak kerülnek betöltésre. Főként a karbantartók, szervizek számára hasznos ez a funkció, de bármilyen tevékenységű vállalkozás napi munkáját felgyorsíthatja a használata. Egy hímző manufaktúra például ugyanúgy használhatja, mint egy online marketinggel foglalkozó cég, hiszen a tételsablonok csomagajánlatokhoz is köthetők.


friss

közösség

További érdekes bejegyzések

Bemutatjuk az Értesítésközpontot!

Sok újdonságot vezettünk be a májusi frissítéssel, többek között élesítettük legújabb kapcsolattartási csatornánkat is, az Értesítésközpontot. Eláruljuk, hogy milyen funkciók lapulnak az Innonestben elérhető kis

Tovább olvasom »