Mi az a tétel sablon és mire tudod használni?

A tétel sablon lényege, hogy azokat a tételeket, amiket egy-egy esedékes karbantartáskor, szervizkor, ellenőrzéskor általában felviszel a munkalapra, azokat a tétel sablonok használatával – egy kattintással -be tudod rakni a munkadokumentumba.

Legyen szó árajánlatról, megrendelőlapról, visszaigazolásról, munkalapról, szállítólevélről vagy teljesítésigazolásról, a tétel sablonok a rendelkezésedre állnak.

Bármennyi tételsablont létrehozhatsz és azokat bármikor szerkesztheted is. A sablonok devizaneme és árkategóriája mindig az alapbeállításokhoz igazodik, használatukkor mindig a legfrissebb termék és szolgáltatásárak kerülnek betöltésre. Főként a karbantartók, szervizek számára hasznos ez a funkció, de bármilyen tevékenységű vállalkozás napi munkáját felgyorsíthatja a használata. Egy hímző manufaktúra például ugyanúgy használhatja, mint egy online marketinggel foglalkozó cég, hiszen a tételsablonok csomagajánlatokhoz is köthetők.


friss

közösség

További érdekes bejegyzések

7 napos modul próba!

A modul próba lényege, hogy felmérhesd, milyen modulokra van igazán szükséged. Amennyiben valaki előfizetőnk, de nem miniÜgyvitel (ők mindent korlátlanul használhatnak) csomagot használ, lehetőséget biztosítunk

Tovább olvasom »
Minden amit az online ügyvitelről tudni érdemes

Mindent az online ügyvitelről

Erőn felül teljesítesz, hogy a vállalkozásod továbbra is flottul működjön?  Jó hír, hogy online ügyvitel bevezetésével tehermentesítheted a vállalkozásod, elkerülheted az emberi mulasztásból eredő felesleges

Tovább olvasom »