Tételek gyors bevételezése számláról

Legújabb funkciónk a tételek számláról való bevételezésének lehetősége. A Számlázz.hu-tól kapott számlákat az Innonest megjeleníti, majd a számla választott tételeit automatikusan betölti és feldolgozza. 

A bevételezéssel kapcsolatos új funkció alapja egy tanulórendszer, melynek köszönhetően az Innonest nem csak a számlán szereplő azonos nevű tételeket képes összepárosítani a terméktörzsében lévőkkel, de azokat is beazonosítja, amelyekre a megnevezés alapján nincs találat.

bevételezés számláról?

A gyorsbevételezés Számlázz.hu integrációval rendelkező előfizetők számára jelent hatékony megoldást. 

Ha a megjelenített számlán szereplő tétel ugyanattól a beszállítótól érkezik egy adott néven, de a terméktörzsünkben azt a tételt másként neveztük el, az Innonest megjegyzi és már a saját rendszerében rögzített néven bevételezi, jelezve, hogy ez az tétel eredetileg milyen néven jelent meg a számlán. 

A funkció használatának feltétele, hogy rendelkezz Számlázz.hu #profi díjcsomaggal. Az Innonest miniÜgyvitel csomagban alapvetően jár ez a funkció, a Készletkezelés és Smart csomagokhoz pedig választható opció.

friss

közösség

További érdekes bejegyzések

Árajánlat sablonnal, egyszerűen!

Miért olyan hatékony az Innonest árajánlat készítője? Mert egyszerű, mint az online számlázás! Árajánlat készítőnkkel profi árajánlatot küldhetsz ügyfeleidnek, csupán néhány kattintással. Okosrendszerünknek köszönhetően egyetlen adatot

Tovább olvasom »