Üdvözöl az Innonest Tudástár!

Átalakult a Használati útmutatónk, a neve Tudástár lett és mostantól bárki számára elérhető. Sőt! Minden egyes szócikk értékelhető és megosztható, hogy felhasználóink és az online ügyvitel iránt érdeklődők is hiánytalanul informálódhassanak az Innonest funkcióiról. 

A Tudástár tulajdonképpen az Innonest ügyviteli szoftver felhasználói kézikönyve, amely egyben a rendszerbe beépített használati útmutató is. Egy eseménykövető és becsatornázott mini mátrix, ahol kiemelt figyelmet kapnak a felhasználói visszajelzések. Figyeljük a szócikkek olvasottságát és hasznosságát, a visszajelzések alapján pedig képesek vagyunk fokozni a felhasználói élményt.  

A rendszerben való keresés kényelmes, akár ékezetek írása nélkül, szótöredékekre is kereshetünk a teljes adatbázisban. 

Első az ügyfél

A felhasználók visszajelzései fontosak számunkra, kifejezetten köszönjük és figyeljük azokat az igényeket, amik több vállalkozás számára is hasznosnak lehetnek. A Tudástár kiemelten fontos eszköze lesz a kapcsolattartásnak és a szoftverrel kapcsolatos visszajelzések megértésnek.

A Tudástár az eddigi legszéleskörűbb tudásanyagunk, amit folyamatosan bővítünk különböző felhasználói élményt fokozó funkciókkal.

Döntéselőkészítés támogatása

Fontosnak tartjuk a leendő ügyfelek döntéselőkészítési folyamatainak támogatását, ezért láthatóvá tettük a szoftver teljes tartalmát. Rajtunk nem múlik, hogy az Innonest összehasonlíthatóvá váljon a piacon elérhető más ügyviteli rendszerekkel. A Tudástárat böngészve többek között kitűnik, hogy milyen logika mentén fejlesztjük a rendszert, hogy a tevékenységi körük alapján milyen funkciókat és lehetőségeket kínálunk a vállalkozások számára, hogy melyik funkció pontosan hogyan néz ki, és hogy milyen egyéb opciókat tartogat még számukra a program.

Büszkék vagyunk a szerethető megjelenésű ügyviteli rendszerünkre, meg is mutatjuk országnak-világnak!  

Nincs más hátra! Merülj el a Tudástárunkban, ismerd meg az Innonestet, lépésről-lépésre! 

friss

közösség

További érdekes bejegyzések

Árajánlat sablonnal, egyszerűen!

Miért olyan hatékony az Innonest árajánlat készítője? Mert egyszerű, mint az online számlázás! Árajánlat készítőnkkel profi árajánlatot küldhetsz ügyfeleidnek, csupán néhány kattintással. Okosrendszerünknek köszönhetően egyetlen adatot

Tovább olvasom »