Üdvözöl az Innonest Tudástár!

Átalakult a Használati útmutatónk, a neve Tudástár lett és mostantól bárki számára elérhető. Sőt! Minden egyes szócikk értékelhető és megosztható, hogy felhasználóink és az online ügyvitel iránt érdeklődők is hiánytalanul informálódhassanak az Innonest funkcióiról. 

A Tudástár tulajdonképpen az Innonest ügyviteli szoftver felhasználói kézikönyve, amely egyben a rendszerbe beépített használati útmutató is. Egy eseménykövető és becsatornázott mini mátrix, ahol kiemelt figyelmet kapnak a felhasználói visszajelzések. Figyeljük a szócikkek olvasottságát és hasznosságát, a visszajelzések alapján pedig képesek vagyunk fokozni a felhasználói élményt.  

A rendszerben való keresés kényelmes, akár ékezetek írása nélkül, szótöredékekre is kereshetünk a teljes adatbázisban. 

Első az ügyfél

A felhasználók visszajelzései fontosak számunkra, kifejezetten köszönjük és figyeljük azokat az igényeket, amik több vállalkozás számára is hasznosnak lehetnek. A Tudástár kiemelten fontos eszköze lesz a kapcsolattartásnak és a szoftverrel kapcsolatos visszajelzések megértésnek.

A Tudástár az eddigi legszéleskörűbb tudásanyagunk, amit folyamatosan bővítünk különböző felhasználói élményt fokozó funkciókkal.

Döntéselőkészítés támogatása

Fontosnak tartjuk a leendő ügyfelek döntéselőkészítési folyamatainak támogatását, ezért láthatóvá tettük a szoftver teljes tartalmát. Rajtunk nem múlik, hogy az Innonest összehasonlíthatóvá váljon a piacon elérhető más ügyviteli rendszerekkel. A Tudástárat böngészve többek között kitűnik, hogy milyen logika mentén fejlesztjük a rendszert, hogy a tevékenységi körük alapján milyen funkciókat és lehetőségeket kínálunk a vállalkozások számára, hogy melyik funkció pontosan hogyan néz ki, és hogy milyen egyéb opciókat tartogat még számukra a program.

Büszkék vagyunk a szerethető megjelenésű ügyviteli rendszerünkre, meg is mutatjuk országnak-világnak!  

Nincs más hátra! Merülj el a Tudástárunkban, ismerd meg az Innonestet, lépésről-lépésre! 

friss

közösség

További érdekes bejegyzések

Használj árajánlatkérőt!

Ajánlatkérőnk segítségével igényes ajánlatokat kérhetsz be más vállalkozásoktól. Könnyen és gyorsan szerkeszthető, egy kattintással emailezhető. Mennyivel könnyebb egy céges rendezvény szervezése, vagy a kitelepüléshez szükséges

Tovább olvasom »