Automatizált ügyvitelt mindnekinek!

Ma már nem csak a nagyvállalatok kiváltsága az adminisztrációs folyamatok rendszerben való kezelése, az átlátható ügyvitel mindenkinek jár! Az Innonest a kisvállalkozások számára létrehozott adminisztrációs rendszer.

Miért kell egy adatot több helyen tárolni amikor úgyis minden egy folyamat része? Miért kell túlkezelni egy adatot, ezer helyre lementeni, keresni, átírni, bemásolni? Miért teszi ki magát bárki az adminisztrációs hibáknak, ha egy adatot elég egyetlen egyszer rögzíteni? Érdekes ellentét körvonalazódik ki: a nagyvállalatok racionalizálnak és spórolnak az adminisztrációs kiadásokon, míg a katások és a kkv-k rengeteg időt és energiát fordítanak ugyanerre. Feleslegesen.

A kulcs az egyszerűsítés

Egy szervezet, egy cég, – bizonyos méret felett – működőképességének fenntartása csak vállalatirányítási rendszer használata mellett biztosítható. A vállalati adminisztráció, ügyfélkezelés, készletkezelés, a párhuzamosan futó projektek átláthatósága kulcsfontosságú, hiszen a szervezettség növeli a hatékonyságot.

A nagyvállalatok számára készített rendszerek nem alkalmasak a kkv szektor számára, mert feleslegesen bonyolultak és költséges a fenntartásuk.

Többek között ezért sem találkozunk gyakran online ügyvitelt használó villanyszerelővel, autószervizzel vagy SEO tanácsadóval. Legalábbis eddig nemigen találkoztunk.

Szerencsére egyre több hazai egyéni-, és kisvállalkozás gondolja úgy, hogy érdemes rendezni és átláthatóvá tenni a céges ügyvitelt. Vagy azért, mert érezhetően egyre nehezebben tudják kezelni a megnövekedett ügyfélkörrel járó adminisztrációt, mert rájöttek arra, hogy az ügyviteli folyamatok egyszerűen automatizálhatók, vagy azért, mert megértették, hogy az adminisztrációs rendszer biztonságot nyújt. (Olvasd el az életből vett, de fiktív történetet: Hogyan veszítettem majdnem egymillió forintot?)

Az Innonest kifejezetten a kisvállalkozások és az egyéni vállalkozások számára készült adminisztrációs és ügyviteli rendszer.

Egy olyan szolgáltatás, amit nem kell letölteni, sem telepíteni, sem frissíteni, nincsen szükség betanításra és a cég összes internetes eszközén azonnal működik.

Az általános ügyviteli szolgáltatás (árajánlatkiadás, megrendelőlap, munkalap, szállítólevél, teljesítésigazolás, és számlázás) mellett a vállalkozók a tevékenységi körüknek megfelelő programot választhatnak. A gépjárműszervizeknek szánt programot például gépjármű nyilvántartóval egészítettük ki, a kerékpárszervizeknek kerékpár nyilvántartóval. A karbantartók számára készített program szerviztörténeti naplót is tartalmaz, a raktárkészlettel rendelkezők pedig olyan komplex programot kapnak, ahol a rendszer polc szinten kezeli az árut , akár több raktárban is. 

Olvasd el legújabb esettanulmányunkat, ha szeretnéd megérteni, hogyan működik az automatizált ügyvitel a mindennapokban: Szerinted hány éves az Innonest csúcsfelhasználója? (Spoiler: ha egy negyven éve működő cég képes megújulni és automatizálni, bárki képes! )

Az Innonest 30 napig ingyenesen kipróbálható minden funkcióval és moduljával együtt, így a próbaidőszak lejárta után a vállalkozó csak azt fizeti ki, amit használni szeretne. Ha menet közben változik a céges profil, vagy egyszerűen csak újabb modulokat szeretnél kipróbálni, az is megteheted, az Innonest újabb 7 napot biztosít mindenkinek arra, hogy kipróbálja azokat a modulokat, amiket aztán megvásárolhat a csomagja mellé. 

Regisztráció után ügyfélszolgálatunk készséggel áll a rendelkezésedre! 

friss

közösség

További érdekes bejegyzések

Így (szoftver)frissítünk mi

Az Innonestet az ügyfelekkel együtt fejlesztjük, minden frissítésünk tartalmaz tőlük érkező kéréseket, új funkciókat vagy módosításokat. A frissítéseink tehát nem csak biztonságossá és naprakésszé teszik

Tovább olvasom »

Bemutatjuk a Jótállás modult

Jótállás modulunk lényege, hogy használatával számlázáskor automatikusan jótállási jegyet készítünk azokhoz a termékekhez, amelyek rendelkeznek garanciális adatokkal a terméktörzsben.  Miért hasznos a Jótállás modul? Korlátlan

Tovább olvasom »