7 napos modul próba!


A modul próba lényege, hogy felmérhesd, milyen modulokra van igazán szükséged. Amennyiben valaki előfizetőnk, de nem miniÜgyvitel (ők mindent korlátlanul használhatnak) csomagot használ, lehetőséget biztosítunk számára, hogy bármikor kipróbálhasson olyan modulokat, amelyekre nem fizetett elő, de a szolgáltatás csomagban elérhető.

A modul kipróbálására 7 napot biztosítunk, ezután a 7 nap után a modul automatikusan kikapcsol. Tehát 7 napot biztosítunk a kipróbálásra, modulonként. 


Az elérhető modulokat az előfizetés – díjcsomag menüponton belül lehet bekapcsolni, a modul sorában lévő piros színű kipróbálom ingyen szövegre kattintva.

Máris belépek és kipróbálom!

friss

közösség

További érdekes bejegyzések

Díjbekérő kiállítása az Innonestben

Számlázz.hu integrációnknak köszönhetően egy kattintással küldhetsz díjbekérőt az elkészült árajánlatból, megrendelőlapból, munkalapból, szállítólevélből és teljesítésigazolásból anélkül, hogy kilépnél az Innonestből.  Az Innonest fejlesztési irányelve szerint

Tovább olvasom »

Számlázz egyszerűen az Innonestből!

Az Innonestnek nincs saját számlázó modulja, viszont integráltuk a Számlázz.hu-val. Az összekötésnek köszönhetően könnyedén számlázhatod az árajánlatokat, munkalapokat, egyéb munkadokumentumaidat, a számlázáshoz nem kell átlépned az

Tovább olvasom »