Mi az a globális árkezelő?

A piaci hatásoknak köszönhetően egyre több ügyfelünk kényszerül áremelésre. Drágulnak a szállítási költségek, drágulnak az alapanyagárak, nehéz lépést tartani az egyre hektikusabb gazdasági eseményekkel.

Sokan kérték tőlünk, hogy írásos formában is meg lessen adni a szállítási határidőt, mert annyira akadozik az alapanyag ellátás, hogy nem mernek pontos dátumot ígérni az ügyfeleknek. 2022-es újdonságként megjelent a globális árkezelő modulunk, amely a rögzített szolgáltatások és termékek árait képes egyben kezelni anélkül, hogy excel fájlok importálását végeznénk. A modullal lehetőségünk van az összes termék vagy szolgáltatás árát megadott százalékkal csökkenteni vagy növelni. Árváltozás esetén így nem kell a termékek árát excelből frissíteni vagy egyesével módosítgatni, egy kattintással módosítható bármely árkategória bármely devizás ára.

Az ügyfél továbbra is jogosult lesz a megszokott kedvezményeire, és azt is megtehetjük, hogy a kedvezmény mértékét növelve számára változatlan áron adjuk tovább a termékeket vagy szolgáltatásokat.

friss

közösség

További érdekes bejegyzések

Így készíthetsz Innonest árajánlatot

Adj profi árajánlatot ügyfeleidnek! Az elkészült árajánlatot azonnal, rendszeren belül küldheted emailben és számlázhatod is! Kompakt megoldást kínálunk egyéni,- mikro,- és kisvállalkozóknak. Árajánlatunk formája valamennyi

Tovább olvasom »