Mi az a globális árkezelő?

A piaci hatásoknak köszönhetően egyre több ügyfelünk kényszerül áremelésre. Drágulnak a szállítási költségek, drágulnak az alapanyagárak, nehéz lépést tartani az egyre hektikusabb gazdasági eseményekkel.

Sokan kérték tőlünk, hogy írásos formában is meg lessen adni a szállítási határidőt, mert annyira akadozik az alapanyag ellátás, hogy nem mernek pontos dátumot ígérni az ügyfeleknek. 2022-es újdonságként megjelent a globális árkezelő modulunk, amely a rögzített szolgáltatások és termékek árait képes egyben kezelni anélkül, hogy excel fájlok importálását végeznénk. A modullal lehetőségünk van az összes termék vagy szolgáltatás árát megadott százalékkal csökkenteni vagy növelni. Árváltozás esetén így nem kell a termékek árát excelből frissíteni vagy egyesével módosítgatni, egy kattintással módosítható bármely árkategória bármely devizás ára.

Az ügyfél továbbra is jogosult lesz a megszokott kedvezményeire, és azt is megtehetjük, hogy a kedvezmény mértékét növelve számára változatlan áron adjuk tovább a termékeket vagy szolgáltatásokat.

friss

közösség

További érdekes bejegyzések

Így (szoftver)frissítünk mi

Az Innonestet az ügyfelekkel együtt fejlesztjük, minden frissítésünk tartalmaz tőlük érkező kéréseket, új funkciókat vagy módosításokat. A frissítéseink tehát nem csak biztonságossá és naprakésszé teszik

Tovább olvasom »