Díjbekérő kiállítása az Innonestben

Számlázz.hu integrációnknak köszönhetően egy kattintással küldhetsz díjbekérőt az elkészült árajánlatból, megrendelőlapból, munkalapból, szállítólevélből és teljesítésigazolásból anélkül, hogy kilépnél az Innonestből. 

Az Innonest fejlesztési irányelve szerint minden munkafolyamatot úgy alakítunk ki, hogy az maximális hatékonyság mellett a legegyszerűbben kezelhető maradjon. Nálunk minden logikusan felépített sémákra épül, ezért lehetséges, hogy amilyen egyszerűen készíthetsz árajánlatot, pont olyan egyszerűen hozhatsz létre díjbekérőket is a rendszerünkben. 

Képernyőfotó 2022-05-17 - 12.50.33

Így készíthetsz Innonest árajánlatot

Adj profi árajánlatot ügyfeleidnek! Árajánlatunk formája valamennyi pályázati feltételnek megfelel, több nyelven és devizában is elkészíthető. Nézd meg, hogy milyen könnyen elkészítheted!

Az Innonestből kiállított díjbekérő előnyei

Amikor a díjbekérődet kifizetik Számlázz.hu Autokasszán keresztül vagy bankkártyával, a díjbekérőből létrejött előleg számlát az Innonest automatikusan megkapja. A kifizetett díjbekérő után létrejön a megrendelőlap és az előlegszámla, amik kezelik az Innonestben nyilvántartott raktárkészletet. 

A díjbekérők szűrhetők és exportálhatók, emailezhetők és nyomtathatók.
A Számlázz.hu-ban megszokottak szerint választhatsz Számlázz.hu ajánlott számlakép, retró, borítékbarát, és tradícinonális számlaképek közül, és elérhető a 80 mm széles  hőnyomtatós számlakép is, amit az Innonestből bárhol, bármikor, bármilyen típusú mobilnyomtatóval kinyomtathatsz. 

A díjbekérőt munkalaphoz is csatolhatod, megjegyzéseket fűzhetsz hozzá, és elküldheted partnerednek csatolmányok hozzáadásával. A díjbekérőkhöz kulcsszavakat, címkéket is adhatsz, amik segítenek az azonosításukban. 

Fontos tudnod, hogy a díjbekérő az Innonestben nem kezel készletet, és hogy a díjbekérő számlázás után törlésre kerül.

friss

közösség

További érdekes bejegyzések

Számlázz egyszerűen az Innonestből!

Az Innonestnek nincs saját számlázó modulja, viszont integráltuk a Számlázz.hu-val. Az összekötésnek köszönhetően könnyedén számlázhatod az árajánlatokat, munkalapokat, egyéb munkadokumentumaidat, a számlázáshoz nem kell átlépned az

Tovább olvasom »

Innonest Tárhelyszolgáltatás

Az Innonest egyik előnye, hogy a felhasználójával együtt képes növekedni és bővülni. Bár a csomagjainkhoz tartozó tárhely mérete általában elég egy vállalkozás ügyviteli folyamatainak kezeléséhez,

Tovább olvasom »