Díjbekérő kiállítása az Innonestben

Számlázz.hu integrációnknak köszönhetően egy kattintással küldhetsz díjbekérőt az elkészült árajánlatból, megrendelőlapból, munkalapból, szállítólevélből és teljesítésigazolásból anélkül, hogy kilépnél az Innonestből. 

Az Innonest fejlesztési irányelve szerint minden munkafolyamatot úgy alakítunk ki, hogy az maximális hatékonyság mellett a legegyszerűbben kezelhető maradjon. Nálunk minden logikusan felépített sémákra épül, ezért lehetséges, hogy amilyen egyszerűen készíthetsz árajánlatot, pont olyan egyszerűen hozhatsz létre díjbekérőket is a rendszerünkben. 

Képernyőfotó 2022-05-17 - 12.50.33

Így készíthetsz Innonest árajánlatot

Adj profi árajánlatot ügyfeleidnek! Árajánlatunk formája valamennyi pályázati feltételnek megfelel, több nyelven és devizában is elkészíthető. Nézd meg, hogy milyen könnyen elkészítheted!

Az Innonestből kiállított díjbekérő előnyei

Amikor a díjbekérődet kifizetik Számlázz.hu Autokasszán keresztül vagy bankkártyával, a díjbekérőből létrejött előleg számlát az Innonest automatikusan megkapja. A kifizetett díjbekérő után létrejön a megrendelőlap és az előlegszámla, amik kezelik az Innonestben nyilvántartott raktárkészletet. 

A díjbekérők szűrhetők és exportálhatók, emailezhetők és nyomtathatók.
A Számlázz.hu-ban megszokottak szerint választhatsz Számlázz.hu ajánlott számlakép, retró, borítékbarát, és tradícinonális számlaképek közül, és elérhető a 80 mm széles  hőnyomtatós számlakép is, amit az Innonestből bárhol, bármikor, bármilyen típusú mobilnyomtatóval kinyomtathatsz. 

A díjbekérőt munkalaphoz is csatolhatod, megjegyzéseket fűzhetsz hozzá, és elküldheted partnerednek csatolmányok hozzáadásával. A díjbekérőkhöz kulcsszavakat, címkéket is adhatsz, amik segítenek az azonosításukban. 

Fontos tudnod, hogy a díjbekérő az Innonestben nem kezel készletet, és hogy a díjbekérő számlázás után törlésre kerül.

friss

közösség

További érdekes bejegyzések

Használj árajánlatkérőt!

Ajánlatkérőnk segítségével igényes ajánlatokat kérhetsz be más vállalkozásoktól. Könnyen és gyorsan szerkeszthető, egy kattintással emailezhető. Mennyivel könnyebb egy céges rendezvény szervezése, vagy a kitelepüléshez szükséges

Tovább olvasom »

Van három perced?

Ha van három perced és már használod az Innonestet, kérjük töltsd ki az ismerkedős kérdőívünket! Igyekeztünk nagyon hatékonyak lenni, hogy ne kerüljön sok idődbe elmondani,

Tovább olvasom »