tablet user

Hogyan lesz Excel-adatokból online adatbázis?

Ha a cégben táblázatokat használtok, pontosan tudod, hogy mennyi energiát (és így pénzt) visz el az adatok kezelése és a hibák kijavítása. A helyzet kilátástalan, hiszen az egyre hízó Excel-szörnyeteget folyamatosan és cellánként kell etetned, a hálátlan nem kíméli a lankadó figyelmű munkatársat, dupla munkával sújt, ha hibázol. Ha elfogadsz egy tanácsot: A hibák és a lelassult monstrumtáblázatokkal való kínlódás helyett válts kényelmesen kezelhető online adatbázisra. Mutatjuk hogyan! 

Az online adatbázisoknak rengeteg előnye van a táblázatokkal szemben, (Megdöbbentő tények az Excel-programmal kapcsolatban) többek között az, hogy azonnal megtalálod amit keresel, vagy hogy az adatbázis használata szinte kizárja az emberi figyelmetlenségből eredő hibázás lehetőségét. Itt a nyers adatok tárolódnak, a számításokat és a kimutatásokat mindig aktuálisan generálhatod. A program megdöbbentő hatékonysággal mazsolázza ki  meglévő adatokból a kért információkat. 

Az Innonestben mindig látod, hogy kinek és mit értékesítettél mekkora profittal, mekkora jutalékvonzattal. Láthatod a kiállított számlákat, díjbekérőket, ajánlatokat, munkalapokat, de akár az ügyfélhez tartozó munkaóra kimutatásokat is. Egy táblázat ezt nem tudja, a Innonest viszont erre lett létrehozva! 

Ésszerűbb adatbázisban tárolni az adatokat

Fejlesztésünknek köszönhetően pillanatok alatt importálhatsz fájlonként akár tízezer termékeket, szolgáltatást, számlát és ügyfelet, mindenféle bonyodalom nélkül. A gördülékeny munkavégzést segíti, hogy az importált adatokat többféleképpen kezelheted akár egyetemlegesen, akár terméktulajdonságonként. Szeretnéd a termékek eladási árát globálisan módosítani? Már kész is! Szeretnél a termékekhez tömegesen képeket tölteni? Máris kész! A valóságban, néhány kattintással.

Mi mindent tud az import modulunk?

 • Termékek és szolgáltatások importálás, tömeges feltöltése, frissítése és bevételezése Excel-fájlból
 • Importálás a Számlázz.hu-ból 
  A termékek azonnali importálása a Számlázz.hu-ból egy kattintással
 • Bevételezés egyszerűen 
  Ha csak bevételezni szeretnél készletre
 • Nyelvváltozatok importálása
  Fordítások feltöltése vagy frissítése a termékekhez és szolgáltatásokhoz
 • Eladási árak frissítése
  Eladási árak importálása vagy frissítése termékekhez és a szolgáltatásokhoz
 • Beszerzési árak frissítése
  A beszerzési árak frissítése termékekhez és szolgáltatásokhoz
 • Gyári számok feltöltése 
  Termékekhez tartozó gyári számok importálása
 • Vonalkódok feltöltése 
  Termékekhez tartozó vonalkódok importálása
 • Képek importálása
  Szolgáltatásokhoz és t
  ermékekhez tartozó képek tömeges feltöltése

Hogyan működik az import modul?

A feltöltött Excel-fájl adatait a rendszer betáplálja, neked csak meg kell adnod, hogy a kért adatok az Excel-fájl melyik oszlopában találhatók. (Tömeges képfeltöltésnél, termékazonosítóra szükségünk van ahhoz, hogy a termékeket megfelelően tudjuk kezelni. )

Másik adatbázisból is átveheted az adatokat!

Ha rendelkezel Számlázz.hu profi csomaggal, egyetlen kattintással importálhatod az adatokat a rendszerbe. Beállíthatod, hogy a kimenő és bejövő számlákat a rendszer automatikusan átemelje az Innonest pénzügybe. Az adatszinkronizálás folyamatos, a két rendszer tökéletes összhangban dolgozik együtt. Ha érdekelnek további előnyök, olvasd el: A Számlázz.hu adatkapcsolat előnyei című írásunkat! 

friss

közösség

További érdekes bejegyzések