tablet user

Hogyan lesz Excel-adatokból online adatbázis?

Ha a cégben táblázatokat használtok, pontosan tudod, hogy mennyi energiát (és így pénzt) visz el az adatok kezelése és a hibák kijavítása. A helyzet kilátástalan, hiszen az egyre hízó Excel-szörnyeteget folyamatosan és cellánként kell etetned, a hálátlan nem kíméli a lankadó figyelmű munkatársat, dupla munkával sújt, ha hibázol. Ha elfogadsz egy tanácsot: A hibák és a lelassult monstrumtáblázatokkal való kínlódás helyett válts kényelmesen kezelhető online adatbázisra! 

Az online adatbázisoknak rengeteg előnye van a táblázatokkal szemben. Többek között az, hogy azonnal megtalálod amit keresel és hogy az adatbázis használata szinte kizárja az emberi figyelmetlenségből eredő hibázás lehetőségét. Itt a nyers adatok tárolódnak, a számításokat és a kimutatásokat mindig aktuálisan generálhatod. A program megdöbbentő hatékonysággal mazsolázza ki a kért információkat. 

wow_freepik

Ezért érdemes lecserélni a táblázatokat adatbázisokra

Tény, hogy a táblázatkezelőnek rengeteg hasznos funkciója van, a vállalkozások megváltozott ügyviteli és adminisztrációs igényeire azonban már léteznek jobb megoldások. Öt érv, hogy miért érdemes (cégmérettől függetlenül) lecserélni a táblázatokat adatbázisokra. A képre kattintva tovább olvasom!

Az Innonestben mindig látod, hogy kinek és mit értékesítettél mekkora profittal, mekkora jutalékvonzattal. Láthatod a kiállított számlákat, díjbekérőket, ajánlatokat, munkalapokat, de akár az ügyfélhez tartozó munkaóra kimutatásokat is. Egy táblázat ezt nem tudja, a Innonestet viszont erre hoztuk létre!

Ésszerűbb adatbázisban tárolni az adatokat

Fejlesztésünknek köszönhetően pillanatok alatt importálhatsz fájlonként akár tízezer termékeket, szolgáltatást, számlát és ügyfelet, mindenféle bonyodalom nélkül. A gördülékeny munkavégzést segíti, hogy az importált adatokat többféleképpen kezelheted akár egyetemlegesen, akár terméktulajdonságonként. Szeretnéd a termékek eladási árát globálisan módosítani? Már kész is! Szeretnél a termékekhez tömegesen képeket tölteni? Máris kész! A valóságban, néhány kattintással.

Mi mindent tud az import modulunk?

  • Termékek és szolgáltatások importálás, tömeges feltöltése, frissítése és bevételezése Excel-fájlból
  • Importálás a Számlázz.hu-ból 
    A termékek azonnali importálása a Számlázz.hu-ból egy kattintással
  • Bevételezés egyszerűen 
    Ha csak bevételezni szeretnél készletre
  • Nyelvváltozatok importálása
    Fordítások feltöltése vagy frissítése a termékekhez és szolgáltatásokhoz
  • Eladási árak frissítése
    Eladási árak importálása vagy frissítése termékekhez és a szolgáltatásokhoz
  • Beszerzési árak frissítése
    A beszerzési árak frissítése termékekhez és szolgáltatásokhoz
  • Gyári számok feltöltése 
    Termékekhez tartozó gyári számok importálása
  • Vonalkódok feltöltése 
    Termékekhez tartozó vonalkódok importálása
  • Képek importálása
    Szolgáltatásokhoz és t
    ermékekhez tartozó képek tömeges feltöltése

Hogyan működik az import modul?

A feltöltött Excel-fájl adatait a rendszer betáplálja, neked csak meg kell adnod, hogy a kért adatok az Excel-fájl melyik oszlopában találhatók. (Tömeges képfeltöltésnél, termékazonosítóra szükségünk van ahhoz, hogy a termékeket megfelelően tudjuk kezelni. )

Másik adatbázisból is átveheted az adatokat!

Ha rendelkezel Számlázz.hu profi csomaggal, egyetlen kattintással importálhatod az adatokat a rendszerbe. Beállíthatod, hogy a kimenő és bejövő számlákat a rendszer automatikusan átemelje az Innonest pénzügybe. Az adatszinkronizálás folyamatos, a két rendszer tökéletes összhangban dolgozik együtt. Érdekelnek további előnyök?Olvasd el A Számlázz.hu adatkapcsolat előnyei című írásunkat! 

friss

közösség

További érdekes bejegyzések

Így készíthetsz Innonest árajánlatot

Adj profi árajánlatot ügyfeleidnek! Az elkészült árajánlatot azonnal, rendszeren belül küldheted emailben és számlázhatod is! Kompakt megoldást kínálunk egyéni,- mikro,- és kisvállalkozóknak. Árajánlatunk formája valamennyi

Tovább olvasom »