Rugalmas előfizetési lehetőségek a megújult rendszerben

Az Innonestet úgy alakítottuk ki, hogy a szolgáltatásunkat választó cégvezetők a saját tevékenységi körükre szabhassák a teljes ügyviteli rendszert. Alapcsomagjainkhoz különböző modulokat választhatnak ügyfeleink, létrehozva egyedi igényeikre szabott programjukat, így alakítva saját ügyviteli programjuk havi vagy éves díját. 

Háromféle csomagunk és 25 modulunk van, valamint folyamatosan bővítjük az igénybe vehető szolgáltatásaink körét is. Ahhoz, hogy vállalkozóink saját elvárásuk szerint vehessék igénybe szolgáltatásainkat, fontos volt hogy átláthatóbbá és átjárhatóvá tegyük számukra előfizetési rendszerünket. 

A friss felületen kezelhetőbbé váltak az előfizetési csomagok, megtekinthetők és letölthetők lettek a szolgáltatási díjakról készült számlák, egyszerűen módosíthatóvá vált a fizetési ütem, és itt érjük el új szolgáltatásunkat, a Tárhelybővítést is.

Lépj be és nézd meg az új rendszert az Előfizetés menü Díjcsomagok menüpontjában. Belépek!

friss

közösség

További érdekes bejegyzések

Mi az a globális árkezelő?

A piaci hatásoknak köszönhetően egyre több ügyfelünk kényszerül áremelésre. Drágulnak a szállítási költségek, drágulnak az alapanyagárak, nehéz lépést tartani az egyre hektikusabb gazdasági eseményekkel. Sokan

Tovább olvasom »