Rugalmas előfizetési lehetőségek a megújult rendszerben

Az Innonestet úgy alakítottuk ki, hogy a szolgáltatásunkat választó cégvezetők a saját tevékenységi körükre szabhassák a teljes ügyviteli rendszert. Alapcsomagjainkhoz különböző modulokat választhatnak ügyfeleink, létrehozva egyedi igényeikre szabott programjukat, így alakítva saját ügyviteli programjuk havi vagy éves díját. 

Háromféle csomagunk és 25 modulunk van, valamint folyamatosan bővítjük az igénybe vehető szolgáltatásaink körét is. Ahhoz, hogy vállalkozóink saját elvárásuk szerint vehessék igénybe szolgáltatásainkat, fontos volt hogy átláthatóbbá és átjárhatóvá tegyük számukra előfizetési rendszerünket. 

A friss felületen kezelhetőbbé váltak az előfizetési csomagok, megtekinthetők és letölthetők lettek a szolgáltatási díjakról készült számlák, egyszerűen módosíthatóvá vált a fizetési ütem, és itt érjük el új szolgáltatásunkat, a Tárhelybővítést is.

Lépj be és nézd meg az új rendszert az Előfizetés menü Díjcsomagok menüpontjában. Belépek!

friss

közösség

További érdekes bejegyzések

Távmunka perspektívák 2022

Versenyképességi tényező, hogy egy cég infrastruktúrája elég fejlett-e ahhoz, hogy távmunkába küldhesse a munkatársait? A Home Officenak rengeteg előnye van munkáltatói és alkalmazotti szempontból is, a

Tovább olvasom »

Díjbekérő kiállítása az Innonestben

Számlázz.hu integrációnknak köszönhetően egy kattintással küldhetsz díjbekérőt az elkészült árajánlatból, megrendelőlapból, munkalapból, szállítólevélből és teljesítésigazolásból anélkül, hogy kilépnél az Innonestből.  Az Innonest fejlesztési irányelve szerint

Tovább olvasom »