Információ a várható díjváltozásról!

Kedves ügyfelünk és leendő ügyfelünk! 

Az első negyedévben rengeteg újdonságot fogunk bejelenteni, az új és kényelmesebb kezelőfelület mellett megannyi felhasználóbarát megoldást integrálunk a rendszerbe. Megújul az ügyfélszolgálati rendszerünk, valamint a legtöbb ügyfélkérésnek eleget téve több funkciónkat is továbbfejlesztjük. 

Díjváltozás

Annak érdekében, hogy továbbra is a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk, emelnünk kell az árainkon. Ez a kis emelés lehetővé teszi számunkra, hogy továbbra is innovatív, megbízható rendszert üzemeltessünk. 

Az áremelésre egy hónap múlva, 2023. február 20-án kerül sor, és az Innonest legtöbb programcsomagját és a moduljait érinti.

Új áraink

Mint mindig, most is örülünk a visszajelzéseknek és az észrevételeknek! Ha az áremeléssel kapcsolatban felmerülő kérdésed van, kérjük vedd fel velünk a kapcsolat a hello@innonest.hu email címen!

friss

közösség

További érdekes bejegyzések

Így (szoftver)frissítünk mi

Az Innonestet az ügyfelekkel együtt fejlesztjük, minden frissítésünk tartalmaz tőlük érkező kéréseket, új funkciókat vagy módosításokat. A frissítéseink tehát nem csak biztonságossá és naprakésszé teszik

Tovább olvasom »