Élj a kedvezményekkel, próbálj ki mindent!

Több lehetőséget biztosítunk az Innonest iránt érdeklődőknek arra, hogy mielőtt belevágnak az adminisztrációjuk rendezésébe, megismerkedjenek az online ügyviteli rendszer sajátosságaival. Sorra vesszük a lehetőségeket.

Ajánlhatják a barátok, meggyőzhet a weboldaluk, a nem szórakozásra fejlesztett rendszereket érdemes belülről is megvizsgálni, mielőtt eldöntjük, hogy melyiket választjuk. Az Innonest megismeréséhez annyi időt kapsz, amennyire szükséged van!

  • 30 napos beköltözős időszak

Az első és legfontosabb lépés az ismerekedésben, hogy minden kötelezettség nélkül 30 napig ingyenesen biztosítjuk számodra a teljes ügyviteli programot. Ehhez nem kell mást tenned, mint regisztrálnod az oldalon. A regisztrációval automatikusan megnyílik számodra a lehetőség, hogy bármilyen modulunkat és funkciónkat kipróbálhasd!


Figyelem! A rendszer élesben működik! Első körben küldj magadnak egy árajánlatot, meglátod, hogy milyen kényelmes!

  • 7 napos ismerkedős

Olvasd el, hogy mi történik, ha lejár a póbaidőszakod. Ekkor kell ugyanis eldöntened, hogy milyen csomagot és milyen modulokat szeretnél használni. Ha úgy gondolod, hogy vannak olyan olyan modulok, amik a csomagodban nem aktívak, de szeretnéd kipróbálni azokat, mindegyikre kérheted a 7 napos modulpróba lehetőséget. Erről itt olvashatsz többet: 7 napos modul próba!

  • 7 napos vakációs

Ha egy hónap egy pillanat alatt elszaladt, de te még nem győződtél meg arról, hogy rendszerünk hasznos lehet a számodra, kérj tőlünk bátran még egy hetet e-mailben vagy a Facebook oldalunkon!

friss

közösség

További érdekes bejegyzések

Így készíthetsz Innonest árajánlatot

Adj profi árajánlatot ügyfeleidnek! Az elkészült árajánlatot azonnal, rendszeren belül küldheted emailben és számlázhatod is! Kompakt megoldást kínálunk egyéni,- mikro,- és kisvállalkozóknak. Árajánlatunk formája valamennyi

Tovább olvasom »

Üzleti témájú magyar podcastok

Az online elérhető üzleti podcastok előnye, hogy valós emberek beszélgetnek valós gazdasági vagy üzleti témákról kötetlenül. Vállalkozói életutak, stratégiák, pénzügy, jövőkutatás és fenntarthatóság, üzleti érdekek,

Tovább olvasom »

Mi az a globális árkezelő?

A piaci hatásoknak köszönhetően egyre több ügyfelünk kényszerül áremelésre. Drágulnak a szállítási költségek, drágulnak az alapanyagárak, nehéz lépést tartani az egyre hektikusabb gazdasági eseményekkel. Sokan

Tovább olvasom »