Innonest Tárhelyszolgáltatás

Az Innonest egyik előnye, hogy a felhasználójával együtt képes növekedni és bővülni. Bár a csomagjainkhoz tartozó tárhely mérete általában elég egy vállalkozás ügyviteli folyamatainak kezeléséhez, előfordulhat, hogy időszakosan vagy akár hosszú távon szükséges a háttértár növelése. 

Egyszerűen kezelhető, kényelmes megoldást kínálunk, ha megnövekedett dokumentációs időszak következik, vagy bármilyen egyéb okból szükséges bővíteni a tárhely méretét.

Az aktuális tárhely méretének növelésére 3GB, 15 GB és 50 GB méretig van lehetőség, nagyobb tárhelyigény esetén egyedi ajánlatot adunk.  Azt, hogy aktuálisan mekkora a felhasználói fiók tárhely kapacitása, a Tárhelybívítés menüpontban jelezzük. 

friss

közösség

További érdekes bejegyzések

5+1 ügyviteli feladat nyárra

Üzleti szempontból a leghatékonyabb évszak az ősz, gondolnád, hogy októberben átlagosan 25 százalékkal* többet dolgozunk, mint januárban? Ősszel beindulnak a fogaskerekek, felpörög az üzleti élet, érdemes hát

Tovább olvasom »

Távmunka perspektívák 2022

Versenyképességi tényező, hogy egy cég infrastruktúrája elég fejlett-e ahhoz, hogy távmunkába küldhesse a munkatársait? A Home Officenak rengeteg előnye van munkáltatói és alkalmazotti szempontból is, a

Tovább olvasom »