Innonest Tárhelyszolgáltatás

Az Innonest egyik előnye, hogy a felhasználójával együtt képes növekedni és bővülni. Bár a csomagjainkhoz tartozó tárhely mérete általában elég egy vállalkozás ügyviteli folyamatainak kezeléséhez, előfordulhat, hogy időszakosan vagy akár hosszú távon szükséges a háttértár növelése. 

Egyszerűen kezelhető, kényelmes megoldást kínálunk, ha megnövekedett dokumentációs időszak következik, vagy bármilyen egyéb okból szükséges bővíteni a tárhely méretét.

Az aktuális tárhely méretének növelésére 3GB, 15 GB és 50 GB méretig van lehetőség, nagyobb tárhelyigény esetén egyedi ajánlatot adunk.  Azt, hogy aktuálisan mekkora a felhasználói fiók tárhely kapacitása, a Tárhelybívítés menüpontban jelezzük. 

friss

közösség

További érdekes bejegyzések

Leltározás az Innonestben

Számtalan hasznos elemet építettünk a készletkezelés modulunk legfrissebb funkciójába, a leltározásba. Rendszerünk megmutatja és kezeli a vezetett és a valós készletek közötti eltéréseket, valamint képes több

Tovább olvasom »

Mit tud az Innonest kosár funkciója?

Az Innonest kosár funkciójának lényege, hogy a behelyezett eszközöket (termékeket és szolgáltatásokat) többféleképpen, csoportosan is tudjuk kezelni. A kosárba gyűjtött tételekből egy kattintással készíthetsz árajánlatot,

Tovább olvasom »