Innonest Tárhelyszolgáltatás

Az Innonest egyik előnye, hogy a felhasználójával együtt képes növekedni és bővülni. Bár a csomagjainkhoz tartozó tárhely mérete általában elég egy vállalkozás ügyviteli folyamatainak kezeléséhez, előfordulhat, hogy időszakosan vagy akár hosszú távon szükséges a háttértár növelése. 

Egyszerűen kezelhető, kényelmes megoldást kínálunk, ha megnövekedett dokumentációs időszak következik, vagy bármilyen egyéb okból szükséges bővíteni a tárhely méretét.

Az aktuális tárhely méretének növelésére 3GB, 15 GB és 50 GB méretig van lehetőség, nagyobb tárhelyigény esetén egyedi ajánlatot adunk.  Azt, hogy aktuálisan mekkora a felhasználói fiók tárhely kapacitása, a Tárhelybívítés menüpontban jelezzük. 

friss

közösség

További érdekes bejegyzések

Minden amit az online ügyvitelről tudni érdemes

Mindent az online ügyvitelről

Erőn felül teljesítesz, hogy a vállalkozásod továbbra is flottul működjön?  Jó hír, hogy online ügyvitel bevezetésével tehermentesítheted a vállalkozásod, elkerülheted az emberi mulasztásból eredő felesleges

Tovább olvasom »

Így (szoftver)frissítünk mi

Az Innonestet az ügyfelekkel együtt fejlesztjük, minden frissítésünk tartalmaz tőlük érkező kéréseket, új funkciókat vagy módosításokat. A frissítéseink tehát nem csak biztonságossá és naprakésszé teszik

Tovább olvasom »