Így (szoftver)frissítünk mi

Az Innonestet az ügyfelekkel együtt fejlesztjük, minden frissítésünk tartalmaz tőlük érkező kéréseket, új funkciókat vagy módosításokat. A frissítéseink tehát nem csak biztonságossá és naprakésszé teszik a rendszerünket, de felhasználóbaráttá és szerethetővé is.

Az Innonest egy klasszikus szolgáltató szoftver, amiben a funkciók automatikusan frissülnek. A karbantartást, a hibajavítást és a frissítéseket mi telepítjük fel, így a felhasználóink biztosak lehetnek abban, hogy mindig a program azonos és naprakész verzióját használják. 

A frissítések főbb előnyei: 

  • Mindig egyre biztonságosabbá tesszük 
  • Új funkciókat vezetünk be
  • Mindig kényelmesebb lesz
  • Kijavítjuk a hibákat

Arra  törekszünk, hogy a felhasználóink gyorsabb, stabilabb, használhatóbb szoftvert kapjanak, ami a legjobban kiszolgálja a vállalkozásuk igényeit. 

Honnan tudjuk, hogy milyen funkciót fejlesszünk?

Mi nem tankönyvből fejlesztünk, hanem valós gyakorlati tapasztalatból. Ez azt jelenti, hogy beszélünk az ügyfelekkel, figyelembe vesszük a különböző fórumokon közzétett igényeiket, és rangsoroljuk azokat. Nagyon sokszor kapunk olyan ötletet, amit könnyen be tudunk illeszteni a programba és sokak számára teszi könnyebbé a mindennapi munkát.

Honnan tudod, hogy frissítettünk?

Ötféleképpen jelezzük a frissítést annak érdekében, egy pillanatig se érezd magad elveszettnek a rendszerben. 

Bár a frissítések ütemterv szerint történnek, nem állíthatjuk, hogy kiszámítható időközönként élesítjük őket. Folyamatosan mérlegelünk és rangsolrolunk, igyekszünk mindig reagálni a megváltozott körülményekre. Amikor elért bennünket a chip-válság, elérhetővé tettük a szabad szavas szállítási határidő megadását, a nyersanyaghiány miatti áremelkedésekre pedig bevezettük a globális árkezelő funkciónkat.  

friss

közösség

További érdekes bejegyzések

Árajánlat sablonnal, egyszerűen!

Miért olyan hatékony az Innonest árajánlat készítője? Mert egyszerű, mint az online számlázás! Árajánlat készítőnkkel profi árajánlatot küldhetsz ügyfeleidnek, csupán néhány kattintással. Okosrendszerünknek köszönhetően egyetlen adatot

Tovább olvasom »

5 érv a vonalkódolvasók mellett

Az Innonestnél nagyon hatékonynak tartjuk a vonalkódolvasókat: egyrészt ésszerűsítik az adatok feldolgozását, másrészt garantálják a hibamentes beazonosítást. Szerencsére egyre több hazai vállalkozás dönt úgy, hogy

Tovább olvasom »