Így (szoftver)frissítünk mi

Az Innonestet az ügyfelekkel együtt fejlesztjük, minden frissítésünk tartalmaz tőlük érkező kéréseket, új funkciókat vagy módosításokat. A frissítéseink tehát nem csak biztonságossá és naprakésszé teszik a rendszerünket, de felhasználóbaráttá és szerethetővé is.

Az Innonest egy klasszikus szolgáltató szoftver, amiben a funkciók automatikusan frissülnek. A karbantartást, a hibajavítást és a frissítéseket mi telepítjük fel, így a felhasználóink biztosak lehetnek abban, hogy mindig a program azonos és naprakész verzióját használják. 

A frissítések főbb előnyei: 

  • Mindig egyre biztonságosabbá tesszük 
  • Új funkciókat vezetünk be
  • Mindig kényelmesebb lesz
  • Kijavítjuk a hibákat

Arra  törekszünk, hogy a felhasználóink gyorsabb, stabilabb, használhatóbb szoftvert kapjanak, ami a legjobban kiszolgálja a vállalkozásuk igényeit. 

Honnan tudjuk, hogy milyen funkciót fejlesszünk?

Mi nem tankönyvből fejlesztünk, hanem valós gyakorlati tapasztalatból. Ez azt jelenti, hogy beszélünk az ügyfelekkel, figyelembe vesszük a különböző fórumokon közzétett igényeiket, és rangsoroljuk azokat. Nagyon sokszor kapunk olyan ötletet, amit könnyen be tudunk illeszteni a programba és sokak számára teszi könnyebbé a mindennapi munkát.

Honnan tudod, hogy frissítettünk?

Ötféleképpen jelezzük a frissítést annak érdekében, egy pillanatig se érezd magad elveszettnek a rendszerben. 

Bár a frissítések ütemterv szerint történnek, nem állíthatjuk, hogy kiszámítható időközönként élesítjük őket. Folyamatosan mérlegelünk és rangsolrolunk, igyekszünk mindig reagálni a megváltozott körülményekre. Amikor elért bennünket a chip-válság, elérhetővé tettük a szabad szavas szállítási határidő megadását, a nyersanyaghiány miatti áremelkedésekre pedig bevezettük a globális árkezelő funkciónkat.  

friss

közösség

További érdekes bejegyzések

Fokozzuk a tempót! Itt a Gyorsmenü!

Az Innonest folyamatos stílusfrissítésen megy keresztül. Egyik legújabb megoldásunk a gyorsmenü, ami azonnali hozzáférést biztosít a gyakran használt funkciókhoz.  A gyorsmenü egyszerűn és könnyen alkalmazható, használatával

Tovább olvasom »