Így (szoftver)frissítünk mi

Az Innonestet az ügyfelekkel együtt fejlesztjük, minden frissítésünk tartalmaz tőlük érkező kéréseket, új funkciókat vagy módosításokat. A frissítéseink tehát nem csak biztonságossá és naprakésszé teszik a rendszerünket, de felhasználóbaráttá és szerethetővé is.

Az Innonest egy klasszikus szolgáltató szoftver, amiben a funkciók automatikusan frissülnek. A karbantartást, a hibajavítást és a frissítéseket mi telepítjük fel, így a felhasználóink biztosak lehetnek abban, hogy mindig a program azonos és naprakész verzióját használják. 

A frissítések főbb előnyei: 

  • Mindig egyre biztonságosabbá tesszük 
  • Új funkciókat vezetünk be
  • Mindig kényelmesebb lesz
  • Kijavítjuk a hibákat

Arra  törekszünk, hogy a felhasználóink gyorsabb, stabilabb, használhatóbb szoftvert kapjanak, ami a legjobban kiszolgálja a vállalkozásuk igényeit. 

Honnan tudjuk, hogy milyen funkciót fejlesszünk?

Mi nem tankönyvből fejlesztünk, hanem valós gyakorlati tapasztalatból. Ez azt jelenti, hogy beszélünk az ügyfelekkel, figyelembe vesszük a különböző fórumokon közzétett igényeiket, és rangsoroljuk azokat. Nagyon sokszor kapunk olyan ötletet, amit könnyen be tudunk illeszteni a programba és sokak számára teszi könnyebbé a mindennapi munkát.

Honnan tudod, hogy frissítettünk?

Ötféleképpen jelezzük a frissítést annak érdekében, egy pillanatig se érezd magad elveszettnek a rendszerben. 

Bár a frissítések ütemterv szerint történnek, nem állíthatjuk, hogy kiszámítható időközönként élesítjük őket. Folyamatosan mérlegelünk és rangsolrolunk, igyekszünk mindig reagálni a megváltozott körülményekre. Amikor elért bennünket a chip-válság, elérhetővé tettük a szabad szavas szállítási határidő megadását, a nyersanyaghiány miatti áremelkedésekre pedig bevezettük a globális árkezelő funkciónkat.  

friss

közösség

További érdekes bejegyzések

Díjbekérő kiállítása az Innonestben

Számlázz.hu integrációnknak köszönhetően egy kattintással küldhetsz díjbekérőt az elkészült árajánlatból, megrendelőlapból, munkalapból, szállítólevélből és teljesítésigazolásból anélkül, hogy kilépnél az Innonestből.  Az Innonest fejlesztési irányelve szerint

Tovább olvasom »

Innonest Tárhelyszolgáltatás

Az Innonest egyik előnye, hogy a felhasználójával együtt képes növekedni és bővülni. Bár a csomagjainkhoz tartozó tárhely mérete általában elég egy vállalkozás ügyviteli folyamatainak kezeléséhez,

Tovább olvasom »