Kézreálló használati útmutató

A folyamatosan bővülő új használati útmutató rendszer mindenben segít, minden felmerülő kérdésre próbál választ adni. Mostantól minden a munka közben is böngészhető, megszakítások nélkül. Ha például kérdésed merül fel árajánlat írása közben, megtalálod az útmutatóban a választ anélkül, hogy az árajánlatból ki kellene lépned!

Sok energiát fektetünk abba, hogy az Innonest a legátgondoltabb, leglogikusabb miniÜgyviteli rendszer legyen, ami csak elérhető a piacon. Törekszünk arra, ügyfeleink betanítás nélkül is könnyen használhassák, de bizony vannak olyan komplex, vagy sajátos esetek, amiknél elkél egy kis segítség. Mindig lehet újat tanulni és mindig van egy olyan tipp, aminek használatával könnyebb vagy gyorsabb lehet az adatfeldolgozás. Ezt a két szempontot próbáltuk ötvözni egy olyan új megjelenéssel, ami kényelmesebbé teheti a használati útmutató használatát.

A megújult fejlécében találhatók meg azok az információk, amik a segítségedre lehetnek a mindennapokban, ezek afféle általános és átfogó információt adnak. Egyrészt könnyebben megtalálhatod az ügyfélszolgálat elérhetőségét, másrészt itt tudod megnézni a rendszeren végzett összes frissítést, dátumra bontva. Az Innonest BLOG pedig jó kiindulási alapot adhat az automatizált rendszerek lényegének megismeréséhez.

A használati útmutatót folyamatosan bővítjük, hogy bárhol vagy a rendszerben, kérdés esetén azonnali segítséget kaphass! A segítség tehát mindig ott jelenik meg, ahol éppen vagy, annak a menünek az infóit dobja ki, amit éppen használsz! Pár helyen már találkozhatsz videós segítséggel is, mihamarabb bővítjük a számukat.

friss

közösség

További érdekes bejegyzések

5 érv a vonalkódolvasók mellett

Az Innonestnél nagyon hatékonynak tartjuk a vonalkódolvasókat: egyrészt ésszerűsítik az adatok feldolgozását, másrészt garantálják a hibamentes beazonosítást. Szerencsére egyre több hazai vállalkozás dönt úgy, hogy

Tovább olvasom »

Árajánlat sablonnal, egyszerűen!

Miért olyan hatékony az Innonest árajánlat készítője? Mert egyszerű, mint az online számlázás! Árajánlat készítőnkkel profi árajánlatot küldhetsz ügyfeleidnek, csupán néhány kattintással. Okosrendszerünknek köszönhetően egyetlen adatot

Tovább olvasom »