Számlázz egyszerűen az Innonestből!

Az Innonestnek nincs saját számlázó modulja, viszont integráltuk a Számlázz.hu-valAz összekötésnek köszönhetően könnyedén számlázhatod az árajánlatokat, munkalapokat, egyéb munkadokumentumaidat, a számlázáshoz nem kell átlépned az Számlázz.hu felületére. Nálunk mindent helyben intézhetsz! 

A két rendszer integrációjának köszönhetően minden lehetőséged megvan arra, hogy készletről számlázz, vagy megrendelőlapból, munkalapból, szállítólevélből, projektből, árajánlatból, teljesítésigazolásból egyetlen kattintással számlát állíts ki. Legyen a számla elektronikus vagy papír, a Számlázz.hu-s számla kiállításához ki sem kell lépned az Innonestből.

Amennyiben nem Számlázz.hu fiókkal regisztráltál, úgy az Innonestbe belépve tudod a két rendszert összekapcsolni. Az Innnonest az összekapcsoláskor automatikusan beállítja a számlázáshoz szükséges adatkapcsolatot, aminek köszönhetően két kattintással átemelhetők a Számlázz.hu-ból az Innonestbe az ügyfelek, a termékek és a fiók felhasználók. 

A számlázáshoz beállíthatod az alapértelmezett számlaképet, sőt! Számlaképet akár ügyfélhez is rendelhetsz, így az ügyfél kiválasztása után, mindig a hozzá rendelt számlakép kerül automatikus kiválasztásra.

Beállítható az alapértelmezett számla előtag is, de beállítástól függetlenül is módosíthatod a díjbekérők és számlák létrehozásakor. Az Innonest- Számlázz.hu összekötés esetén az Innonest-ből indított számlák után AGENT díjat nem számol fel a Számlázz.hu!

friss

közösség

További érdekes bejegyzések