Számlázz egyszerűen az Innonestből!

Az Innonestnek nincs saját számlázó modulja, viszont integráltuk a Számlázz.hu-valAz összekötésnek köszönhetően könnyedén számlázhatod az árajánlatokat, munkalapokat, egyéb munkadokumentumaidat, a számlázáshoz nem kell átlépned az Számlázz.hu felületére. Nálunk mindent helyben intézhetsz! 

A két rendszer integrációjának köszönhetően minden lehetőséged megvan arra, hogy készletről számlázz, vagy megrendelőlapból, munkalapból, szállítólevélből, projektből, árajánlatból, teljesítésigazolásból egyetlen kattintással számlát állíts ki. Legyen a számla elektronikus vagy papír, a Számlázz.hu-s számla kiállításához ki sem kell lépned az Innonestből.

Amennyiben nem Számlázz.hu fiókkal regisztráltál, úgy az Innonestbe belépve tudod a két rendszert összekapcsolni. Az Innnonest az összekapcsoláskor automatikusan beállítja a számlázáshoz szükséges adatkapcsolatot, aminek köszönhetően két kattintással átemelhetők a Számlázz.hu-ból az Innonestbe az ügyfelek, a termékek és a fiók felhasználók. 

A számlázáshoz beállíthatod az alapértelmezett számlaképet, sőt! Számlaképet akár ügyfélhez is rendelhetsz, így az ügyfél kiválasztása után, mindig a hozzá rendelt számlakép kerül automatikus kiválasztásra.

Beállítható az alapértelmezett számla előtag is, de beállítástól függetlenül is módosíthatod a díjbekérők és számlák létrehozásakor. Az Innonest- Számlázz.hu összekötés esetén az Innonest-ből indított számlák után AGENT díjat nem számol fel a Számlázz.hu!

friss

közösség

További érdekes bejegyzések

Díjbekérő kiállítása az Innonestben

Számlázz.hu integrációnknak köszönhetően egy kattintással küldhetsz díjbekérőt az elkészült árajánlatból, megrendelőlapból, munkalapból, szállítólevélből és teljesítésigazolásból anélkül, hogy kilépnél az Innonestből.  Az Innonest fejlesztési irányelve szerint

Tovább olvasom »
Minden amit az online ügyvitelről tudni érdemes

Mindent az online ügyvitelről

Erőn felül teljesítesz, hogy a vállalkozásod továbbra is flottul működjön?  Jó hír, hogy online ügyvitel bevezetésével tehermentesítheted a vállalkozásod, elkerülheted az emberi mulasztásból eredő felesleges

Tovább olvasom »