Mi történik, ha lejár a próbaidőszakom?


Amikor regisztrálsz az oldalon, megkérünk, hogy a tevékenységi köröd alapján válassz egy programot, ehhez kapcsoljuk hozzá az ingyenes harminc napos TRIAL időszakban a széleskörű miniÜgyvitel szolgáltatáscsomagunkat. Ahhoz, hogy az Innonest minden, számodra releváns modulját ki tudd próbálni, nélkülözhetetlen hogy tudjuk, hogy mivel foglalkozik a céged.

A tevékenységi köröd kiválasztása fontos, az általános szolgáltatások mellett ugyanis lehetőséged van arra, hogy a napi munkavégzésedhez leginkább illő programcsomagot válaszd. Van, akinek általános ügyvitelre van szüksége, árajánlatokat ír, megrendelőlapokat küld és számláz, másoknak speciális igényei vannak. A gépjárműszervizeknek szánt programot például gépjármű nyilvántartóval egészítettük ki, a kerékpárszervizeknek kerékpár nyilvántartóval. A karbantartók számára készített program szerviztörténeti naplót is tartalmaz, a raktárkészlettel rendelkezők pedig olyan komplex programot kapnak, ahol a rendszer polc szinten kezeli az árut , akár több raktárban is. Gyári szám alapú kezelés, termékkövetéssel és jogosultságkezeléssel. Egy marketinges cégnek erre nincs szüksége, de egy alkatrész szakáruház összecsapja örömében a két kezét, ha meglátja ezeket a funkciókat. A tevékenységi kör alapú program kiválasztása tehát fontos.

A próbaidőszak lejártához közeledve, – három nappal a lejárat előtt – küldünk egy figyelmeztető emailt. Ekkor érdemes cselekedni, belépni az Innonestbe, és az előfizetés menü díjszabás menüpontjában kiválasztani a neked megfelelő csomagot és funkciókat. Ha a 30 napos ingyenes időszak lejárt, két dolgot tehetsz. Az egyik hogy kérsz még 8 nap hosszabbítást, a másik, hogy előfizetsz valamelyik szolgáltatáscsomagra.

Tevékenységi kör, szolgáltatáscsomag, választott funkciók – Hogy is van ez?

Játsszuk el, hogy kerékpárszerviz vagy.


A céges tevékenységed megjelölése után a rendszer tudni fogja, hogy mely modulokat fogod előnyben részesíteni, ehhez ajánljuk a választható csomagokat is. Mivel a kerékpárszerviz nagy valószínűséggel számlázni is szeretne, ezért csak azokat a csomagokat ajánljuk fel, amiben megtalálható a számlázás modul. (A kezdő csomagban nem tudsz számlázni, az általános, alap ügyviteli funkciókat viszont már ebben a csomagban is eléred.)

A kerékpárszerviz alap programjában alapvető modulokat vehetsz igénybe, ilyen a munkalap készítése, az árajánlat kiadás, átvételi elismervény, szolgáltatástörzs, kerékpártörzs.

Ha szükséged lenne még egy-két modulra, de nem szeretnél előfizetni a széleskörű miniÜgyvitel csomagra, akkor jönnek képbe a választott funkciók.

A rendszerbe belépve, modulokat adhatsz hozzá a szolgáltatáscsomagodhoz. Ha szeretnél megrendelőlapot is készíteni, és használnád a projektkezelés modult, akkor elég csak kipipálnod a modulok sorában a jelölő mezőt, és a rendszer máris hozzáadja a modulokat a csomagodhoz. Az Innonestben minden modult 490 forint+ÁFA /hó áron használhatsz. (A webshop modul, kivétel, ára 990 forint +ÁFA /hó. Ezt akkor ajánljuk, ha szeretnéd, hogy a számla készletet kezeljen. )

Tehát, ha kerékpárszervizként szeretnéd használni az Innonestet, de nincs szükséged a miniÜgyviteli csomag összes szolgáltatására, akkor érdemes előfizetned az alap csomagra, és kipipálnod azokat a funkciókat, amik még segítségedre lehetnek a napi munka során. A rendszer minden esetben azonnal kalkulálja az árat, így teljesen személyre tudod szabni az ügyviteli programod, figyelve az ár/érték arányra.


Lépj be és próbáld ki 30 napig ingyenesen!

Ha lejárt a Trial időszakod, de úgy érzed, hogy szükséged van még egy kis időre egy-egy modul kipróbálására, lehetőséged van élni a 7 napos modulpróba lehetőséggel. Kattints a képre és tudj meg többet a modul próbáról.

Az árlistánkat megtalálod a menüpontokban, de letöltheted innen is:




friss

közösség

További érdekes bejegyzések

Árajánlat sablonnal, egyszerűen!

Miért olyan hatékony az Innonest árajánlat készítője? Mert egyszerű, mint az online számlázás! Árajánlat készítőnkkel profi árajánlatot küldhetsz ügyfeleidnek, csupán néhány kattintással. Okosrendszerünknek köszönhetően egyetlen adatot

Tovább olvasom »

5 érv a vonalkódolvasók mellett

Az Innonestnél nagyon hatékonynak tartjuk a vonalkódolvasókat: egyrészt ésszerűsítik az adatok feldolgozását, másrészt garantálják a hibamentes beazonosítást. Szerencsére egyre több hazai vállalkozás dönt úgy, hogy

Tovább olvasom »