Jutalékrendszer – Mindenki máshogy méri a sikert

A termékek és szolgáltatások értékesítésének támogatására megoldást nyújtó jutalékrendszert sokféleképpen lehet alkalmazni, köszönhetően annak, hogy ügyfeleink szabad kezet kapnak a használatában. Az Innonestben kimutatható, hogy egy adott munkatárs mennyire volt sikeres vagy szorgalmas az adott időszakban.

Az Innnonest újdonsága a jutalékrendszer, aminek két nagy előnye van. Egyrészt teljesen integrált az Innonest minden funkciójával, így szinte azonnal alkalmazható, másrészt felhasználóink szabad kezet kapnak azzal kapcsolatban, hogy hogyan szeretnék mérni egy munkavállaló sikerességét. 

Jutalékot számíthatunk árajánlatból, megrendelőlapból, visszaigazolásból, munkalapból, szállítólevélből, teljesítés igazolásból, átvételi elismervényből és számlából. Látható, hogy rendszerünkben szinte minden munkafolyamathoz be lehet állítani a munkatárs projekten belüli „részesedésének” mértékét. Tudjuk, hogy mindenki máshogy méri a sikert. 

A Jutalékrendszer modul egyelőre béta verzióban fut, jelenleg elérhető funkció az időszakos kimutatások lekérése, de hamarosan bővítjük a modulban elérhető lehetőségek körét ügyfélre, munkavállalóra, telephelyre szűrésre és megjelennek a modulban olyan megoldások is, amikkel automatizáltan kezelhetjük a jutalékokat. 

Mit jelent az automatizálás? Például, hogy telephelyenként kiválasztható lesz, hogy ha egy számlát vagy munkalapot hozol létre, automatikusan hozzáadja-e a telephelyhez felelősként hozzáadott munkatársat a jutalékhoz.

Elsődleges szempontunk volt, hogy átláthatóan és egyszerűen lehessen kezelni a jutalékokat. Ennek érdekében az Innonest mutatja a dokumentum összes olyan tételét, amelyhez jutalékot lehet rendelni. Egy tételhez több munkatárs is rendelhető, tehát ha egy cégnél többen dolgoznak egy projekten, mindegyikhez beállítható lesz a jutalék, aminek a mértékét egyedileg is változtathatjuk. Minden dokumentumnál mutatjuk a jutalékos és a nem jutalékos tételeket, ezeket szabadon szerkeszthetjük.

Rendszerünkben a jutalék százalékos értéke két tizedesjegyig adható meg, és olyan devizában számol, amilyenben a dokumentum tételeit kezelted.  A kimutatásokban a devizában megjelenített árak mellett láthatóvá tesszük a középárfolyamot is. 

friss

közösség

További érdekes bejegyzések

5 érv a vonalkódolvasók mellett

Az Innonestnél nagyon hatékonynak tartjuk a vonalkódolvasókat: egyrészt ésszerűsítik az adatok feldolgozását, másrészt garantálják a hibamentes beazonosítást. Szerencsére egyre több hazai vállalkozás dönt úgy, hogy

Tovább olvasom »

Leltározás az Innonestben

Számtalan hasznos elemet építettünk a készletkezelés modulunk legfrissebb funkciójába, a leltározásba. Rendszerünk megmutatja és kezeli a vezetett és a valós készletek közötti eltéréseket, valamint képes több

Tovább olvasom »