Tételek gyors bevételezése számláról

Legújabb funkciónk a tételek számláról való bevételezésének lehetősége. A Számlázz.hu-tól kapott számlákat az Innonest megjeleníti, majd a számla választott tételeit automatikusan betölti és feldolgozza. 

A bevételezéssel kapcsolatos új funkció alapja egy tanulórendszer, melynek köszönhetően az Innonest nem csak a számlán szereplő azonos nevű tételeket képes összepárosítani a terméktörzsében lévőkkel, de azokat is beazonosítja, amelyekre a megnevezés alapján nincs találat.

bevételezés számláról?

A gyorsbevételezés Számlázz.hu integrációval rendelkező előfizetők számára jelent hatékony megoldást. 

Ha a megjelenített számlán szereplő tétel ugyanattól a beszállítótól érkezik egy adott néven, de a terméktörzsünkben azt a tételt másként neveztük el, az Innonest megjegyzi és már a saját rendszerében rögzített néven bevételezi, jelezve, hogy ez az tétel eredetileg milyen néven jelent meg a számlán. 

A funkció használatának feltétele, hogy rendelkezz Számlázz.hu #profi díjcsomaggal. Az Innonest miniÜgyvitel csomagban alapvetően jár ez a funkció, a Készletkezelés és Smart csomagokhoz pedig választható opció.

friss

közösség

További érdekes bejegyzések

Bemutatjuk a Jótállás modult

Jótállás modulunk lényege, hogy használatával számlázáskor automatikusan jótállási jegyet készítünk azokhoz a termékekhez, amelyek rendelkeznek garanciális adatokkal a terméktörzsben.  Miért hasznos a Jótállás modul? Korlátlan

Tovább olvasom »