Tudj meg mindent a projektkezlésünkről!

Projektkezelési modulunkban minden munka projektszinten kezelhető. A bevitt adatok alapján az Innonesttel képesek leszünk arra, hogy megmondjuk, hol tart az adott munka a tervezetthez képest, eddig mennyit költöttünk el, ez hány százaléka a tervezett büdzsének, és a tervezetthez képest mennyi időbe telik az elvégzése. 

Az adatok rendszerben kezelésének nagy előnye, hogy minden adat integrálható és kapcsolatba hozható egymással. A projektkezelési modul lényege, hogy a több területről érkező sok tételes adatokat láthatóvá és kimutathatóvá teszi a felhasználó számára. Minden projekthez hozzárendelhetünk munkavégzés dokumentumokat és minden dokumentumhoz hozzárendelhetünk projekteket.

Az online munkalap (ami készletet is kezelhet) használata már önmagában is rengeteg előnnyel jár a papírhoz képest.  Amikor azonban elkezdjük rendszerben is használni ezeket z adatokat, akkor válik világossá, hogy milyen hatékony tud lenni a projektkezelés.

Milyen dokumentumokat kezel a projektkezelő?

  • Árajánlatokat
  • Megrendelőlapokat
  • Munkalapokat
  • Szállítóleveleket
  • Teljesítésigazolásokat
  • Átvételi elismervényeket 
  • Beszerzési megrendelőket

A projektadatlapon keresztül könnyen kezelhetjük a nagyobb kitelepüléssel és karbantartással járó munkákat is. Külön feladatokhoz külön munkatársakat delegálhatunk a projekten belül, így pontosan tudjuk, hogy az adott munka kapcsán melyik munkatárs várhatóan mikor fejezi be a munkát és mikor következhet a következő munkafolyamat. 

Minden összekapcsolt, adattal rendelkező dokumentumot figyelembe vesz a rendszer, így készíti el a kimutatásokat, amik alapján teljes képet kapsz a teljes és a részmunkafolyamat aktuális alakulásáról. 

A projektfőoldal bal oldalán láthatod, hogy hány csatolmány és egyéb dokumentum tartozik az adott projekthez, ezekre kattintva kilistázva meg is nézheted őket. A projekthez megadhatunk idő és költségkeretet, ezekhez a számokhoz fogja viszonyítani a rendszer a felhasznált időt és költséget.

Ha szeretnéd a nagyobb munkákat, projekteket átláthatóan és rendezetten kezelni, a projektkezelési modul jó megoldást lehet a számodra.  

friss

közösség

További érdekes bejegyzések