Tudj meg mindent a projektkezlésünkről!

Projektkezelési modulunkban minden munka projektszinten kezelhető. A bevitt adatok alapján az Innonesttel képesek leszünk arra, hogy megmondjuk, hol tart az adott munka a tervezetthez képest, eddig mennyit költöttünk el, ez hány százaléka a tervezett büdzsének, és a tervezetthez képest mennyi időbe telik az elvégzése. 

Az adatok rendszerben kezelésének nagy előnye, hogy minden adat integrálható és kapcsolatba hozható egymással. A projektkezelési modul lényege, hogy a több területről érkező sok tételes adatokat láthatóvá és kimutathatóvá teszi a felhasználó számára. Minden projekthez hozzárendelhetünk munkavégzés dokumentumokat és minden dokumentumhoz hozzárendelhetünk projekteket.

Az online munkalap (ami készletet is kezelhet) használata már önmagában is rengeteg előnnyel jár a papírhoz képest.  Amikor azonban elkezdjük rendszerben is használni ezeket z adatokat, akkor válik világossá, hogy milyen hatékony tud lenni a projektkezelés.

Milyen dokumentumokat kezel a projektkezelő?

  • Árajánlatokat
  • Megrendelőlapokat
  • Munkalapokat
  • Szállítóleveleket
  • Teljesítésigazolásokat
  • Átvételi elismervényeket 
  • Beszerzési megrendelőket

A projektadatlapon keresztül könnyen kezelhetjük a nagyobb kitelepüléssel és karbantartással járó munkákat is. Külön feladatokhoz külön munkatársakat delegálhatunk a projekten belül, így pontosan tudjuk, hogy az adott munka kapcsán melyik munkatárs várhatóan mikor fejezi be a munkát és mikor következhet a következő munkafolyamat. 

Minden összekapcsolt, adattal rendelkező dokumentumot figyelembe vesz a rendszer, így készíti el a kimutatásokat, amik alapján teljes képet kapsz a teljes és a részmunkafolyamat aktuális alakulásáról. 

A projektfőoldal bal oldalán láthatod, hogy hány csatolmány és egyéb dokumentum tartozik az adott projekthez, ezekre kattintva kilistázva meg is nézheted őket. A projekthez megadhatunk idő és költségkeretet, ezekhez a számokhoz fogja viszonyítani a rendszer a felhasznált időt és költséget.

Ha szeretnéd a nagyobb munkákat, projekteket átláthatóan és rendezetten kezelni, a projektkezelési modul jó megoldást lehet a számodra.  

friss

közösség

További érdekes bejegyzések

Van három perced?

Ha van három perced és már használod az Innonestet, kérjük töltsd ki az ismerkedős kérdőívünket! Igyekeztünk nagyon hatékonyak lenni, hogy ne kerüljön sok idődbe elmondani,

Tovább olvasom »

Fokozzuk a tempót! Itt a Gyorsmenü!

Az Innonest folyamatos stílusfrissítésen megy keresztül. Egyik legújabb megoldásunk a gyorsmenü, ami azonnali hozzáférést biztosít a gyakran használt funkciókhoz.  A gyorsmenü egyszerűn és könnyen alkalmazható, használatával

Tovább olvasom »

Használj árajánlatkérőt!

Ajánlatkérőnk segítségével igényes ajánlatokat kérhetsz be más vállalkozásoktól. Könnyen és gyorsan szerkeszthető, egy kattintással emailezhető. Mennyivel könnyebb egy céges rendezvény szervezése, vagy a kitelepüléshez szükséges

Tovább olvasom »