Fokozzuk a tempót! Itt a Gyorsmenü!

Az Innonest folyamatos stílusfrissítésen megy keresztül. Egyik legújabb megoldásunk a gyorsmenü, ami azonnali hozzáférést biztosít a gyakran használt funkciókhoz. 

A gyorsmenü egyszerűn és könnyen alkalmazható, használatával nem kell a menükben és almenükben kattintgatnod, hogy megtaláld a gyakran használt elemeket. Kifejezetten hatékony, ha okostelefonon vagy tableten használod a szoftvert. 

Az első ütemben a munkavégzés dokumentumokat tettük azonnal elérhetővé az oldal bal felső részében található lenyíló menüben, de hamarosan a rendszerben elérhető összes funkció hozzáférhető lesz. A gyorsmenübe korlátlan számú elem rakható ki, a gyakran használt funkciók mellett folyamatosan elérheted a Tudástárat és megnézheted a legújabb frissítéseket is. 

friss

közösség

További érdekes bejegyzések

Díjbekérő kiállítása az Innonestben

Számlázz.hu integrációnknak köszönhetően egy kattintással küldhetsz díjbekérőt az elkészült árajánlatból, megrendelőlapból, munkalapból, szállítólevélből és teljesítésigazolásból anélkül, hogy kilépnél az Innonestből.  Az Innonest fejlesztési irányelve szerint

Tovább olvasom »