Mi mindenre jó az Innonest pénzügy

Az Innonest pénzügyet egyszerűen használhatod a  kiadások és a bevételek rendezésére, kezelhetsz benne jutalékokat és többféle paraméreter alapján készítheted el az időszakos kimutatásaidat. Az Innonest automatikusan átemeli a Számlázz.hu bejövő számlákat a saját pénzügyébe, így azokkal rögtön dolgozhatsz is.

Az Innonest pénzügyben nyomon követheted a vállalkozásod kiadásait és bevételeit, legyen szó készpénzes vagy utalásos fizetésről. Nyomon követheted a céghez köthető összes kiadást és bevételt, legyen az rezsi vagy bármilyen befizetés. A pénzügybe érkező számlákkal azonnal dolgozhatsz is, projektekhez, feladatokhoz csatolhatod őket, amikből aztán profitot és jutalékot is számolhatsz. Legújabb fejlesztésünk, a jutalékrendszer is a pénzügyeid átláthatóságát erősíti, ha ilyen rendszerben dolgozol. A jutalékrendszerről bővebben itt olvashatsz: Jutalékrendszer – Mindenki máshogy méri a sikert

Hogyan kezelhetjük a pénzügyeket?

A pénzügyeknél is a minél egyszerűbb, szofisztikált keresőnknek köszönhetően a költségek és bevételek között kereshetünk összegre, dátumra, státuszra, kulcsszóra, állapotra, kategóriára és fizetési módra. A kijelölt tételek adatait  30 paraméter közül választva, a számunkra ideális sorrendben exportálhatjuk is a rendszerből.

A választott időintervallumra, ügyfélre vagy kategóriákra lekérhetünk kimutatásokat a rögzített költségeinkről.

Automatikus szinkronizálás Számlázz.hu #profi csomaggal

A Számlázz.hu #profi csomag előfizetői számára egyetlen bekapcsolással elérhető opció, hogy a Számlázz.hu Számlaverzumából az Innonest automatikusan átemelje a bejövő számlákat a saját pénzügyébe. Az így kapott számlák egy kis Számlázz.hu címkét kapnak. Az integráció további előnye, hogy 

  • Az elkészült számlák automatikusan rögzítésre kerülnek bevételként a költségekhez.
  • Amennyiben csoportos bevételezéssel egy számla vagy szállítólevél tételeit vételezzük be készletre, annak összege kiadás formájában automatikusan rögzítésre kerül a pénzügyben. (Bevételezésnél megkérdezi a rendszer, hogy szeretnénk e tételeket a pénzügyben rögzíteni. )
  • Az összekötésnek köszönhetően a két rendszer szinkronizálja a számlák fizetési státuszát is, tehát láthatod az Innonestben is, mely számlák kifizetése nem teljesült még. 

friss

közösség

További érdekes bejegyzések