Hogyan működik az Innonest pénzügy?

Az Innonest pénzügyet egyszerűen használhatod a  kiadások és a bevételek rendezésére, kezelhetsz benne jutalékokat és többféle paraméter alapján készítheted el az időszakos kimutatásaidat. Az Innonest automatikusan átemeli a Számlázz.hu bejövő számlákat a saját pénzügyébe, így azokkal rögtön dolgozhatsz is.

Pénzügy modulunkban nyomon követheted a vállalkozásod kiadásait és bevételeit, legyen szó készpénzes vagy utalásos fizetésről, akár forintban, vagy bármelyik ismertebb devizában. Egyszerűen kezelheted a vállalkozási tevékenységhez köthető összes kiadást és bevételt, legyen az rezsi vagy bármilyen befizetés. A pénzügybe érkező számlákkal azonnal dolgozhatsz is, projektekhez, feladatokhoz csatolhatod őket, amikből aztán profitot és jutalékot is számolhatsz. 

Pénzügy modulunkban az alábbi funkciókat éred el: 

  • Számlázz.hu számlák szinkronizálása
  • Számlázz.hu fiók esetén NAV bejövő számlák automatikus átvétele a pénzügybe
  • Kintlévőségek figyelése
  • Költségek kategorizálása
  • Költségkimutatások lekérése 
  • Kimutatások készítése
  • Jutalék rendszer 

Hogyan kezelheted költségeket?

A kiadások és bevételek rögzítésekor feltöltheted a rendszerbe azok bizonylatát, a klasszikus paraméterek megadása mellett (kelte, típusa, fizetéssel kapcsolatos határidők, bizonylatszám, devizanem) a költségeket ügyfélhez is csatolhatod, valamint megadhatod a kapcsolattartók adatait. 

A bizonylatok adatainak feltöltése után a kiadások vagy bevételek kezelési felületén kategorizálhatod, rendezheted, és szűrheted a költségeket. Kereshetsz a költségek között összegre, dátumra, státuszra, kulcsszóra, állapotra, kategóriára és fizetési módra is. 

További műveletként exportálhatod a kijelölt tételeket akár tömegesen is. A tételek adatait, azok megjelenési sorrendjét a számodra ideális sorrendben exportálhatod a rendszerből. Az Export varázsló funkcióban export sablonokat is elmenthetsz, használatukkal még gördülékenyebbé válik a munka. A választott időintervallumra, ügyfélre vagy kategóriákra szűrve természetesen kimutatásokat is készíthetsz. 

Legújabb fejlesztésünk, a jutalékrendszer is a pénzügyeid átláthatóságát segíti. A jutalékrendszerről bővebben itt olvashatsz: Jutalékrendszer – Mindenki máshogy méri a sikert

Automatikus szinkronizálás Számlázz.hu #profi csomaggal

A Számlázz.hu #profi csomag előfizetői számára egyetlen bekapcsolással elérhető opció, hogy a Számlázz.hu Számlaverzumából az Innonest automatikusan átemelje a bejövő számlákat a saját pénzügyébe. Az így kapott számlák egy kis Számlázz.hu címkét kapnak. Az integráció további előnyei: 

  • Az elkészült számlák automatikusan rögzítésre kerülnek bevételként a költségekhez.
  • Amennyiben csoportos bevételezéssel egy számla vagy szállítólevél tételeit vételezzük be készletre, annak összege kiadás formájában automatikusan rögzítésre kerül a pénzügyben. (Bevételezésnél megkérdezi a rendszer, hogy szeretnénk e tételeket a pénzügyben rögzíteni. )
  • Az összekötésnek köszönhetően a két rendszer szinkronizálja a számlák fizetési státuszát is, tehát láthatod az Innonestben is, mely számlák kifizetése nem teljesült még. 

friss

közösség

További érdekes bejegyzések

Üzleti témájú magyar podcastok

Az online elérhető üzleti podcastok előnye, hogy valós emberek beszélgetnek valós gazdasági vagy üzleti témákról kötetlenül. Vállalkozói életutak, stratégiák, pénzügy, jövőkutatás és fenntarthatóság, üzleti érdekek,

Tovább olvasom »