Mire jó az ismétlődő munkalap?

Az ismétlődő munkalapok nagyon hasznosak lehetnek, ha egy adott ügyfélnél rendszeres szolgáltatást végzünk. Automatizáltan jóval egyszerűbb!

Az ismétlődés itt azt jelenti, hogy egy, már korábban létrehozott munkalapot előre beállított időközönként duplikálunk. Ennek az automatizmusnak köszönhetően elérheted, hogy az ügyfélhez érve a munkalapra már ne legyen gondod – mire kiérsz a munkához, a munkalap ott lesz előtted az aktuális teljesítési dátummal és a rögzített tételekkel.

Az ismétlődő munkalapok igény szerint módosíthatók, ha a helyszínen egy plusz tételt vagy megjegyzést még hozzátennél, könnyedén megteheted. Az ismétlődés beállítható heti, kétheti, havi, negyed-, féléves valamint éves időtartamra. 

Tudj meg többet az ismétlődő munkalapokról! Lépj be vagy regisztrálj és próbáld ki, 30 napig ingyen!

friss

közösség

További érdekes bejegyzések

Bemutatjuk az Értesítésközpontot!

Sok újdonságot vezettünk be a májusi frissítéssel, többek között élesítettük legújabb kapcsolattartási csatornánkat is, az Értesítésközpontot. Eláruljuk, hogy milyen funkciók lapulnak az Innonestben elérhető kis

Tovább olvasom »

7 napos modul próba!

A modul próba lényege, hogy felmérhesd, milyen modulokra van igazán szükséged. Amennyiben valaki előfizetőnk, de nem miniÜgyvitel (ők mindent korlátlanul használhatnak) csomagot használ, lehetőséget biztosítunk

Tovább olvasom »