Mire jó az ismétlődő munkalap?

Az ismétlődő munkalapok nagyon hasznosak lehetnek, ha egy adott ügyfélnél rendszeres szolgáltatást végzünk. Automatizáltan jóval egyszerűbb!

Az ismétlődés itt azt jelenti, hogy egy, már korábban létrehozott munkalapot előre beállított időközönként duplikálunk. Ennek az automatizmusnak köszönhetően elérheted, hogy az ügyfélhez érve a munkalapra már ne legyen gondod – mire kiérsz a munkához, a munkalap ott lesz előtted az aktuális teljesítési dátummal és a rögzített tételekkel.

Az ismétlődő munkalapok igény szerint módosíthatók, ha a helyszínen egy plusz tételt vagy megjegyzést még hozzátennél, könnyedén megteheted. Az ismétlődés beállítható heti, kétheti, havi, negyed-, féléves valamint éves időtartamra. 

Tudj meg többet az ismétlődő munkalapokról! Lépj be vagy regisztrálj és próbáld ki, 30 napig ingyen!

friss

közösség

További érdekes bejegyzések

Árajánlat sablonnal, egyszerűen!

Miért olyan hatékony az Innonest árajánlat készítője? Mert egyszerű, mint az online számlázás! Árajánlat készítőnkkel profi árajánlatot küldhetsz ügyfeleidnek, csupán néhány kattintással. Okosrendszerünknek köszönhetően egyetlen adatot

Tovább olvasom »

Mi az a globális árkezelő?

A piaci hatásoknak köszönhetően egyre több ügyfelünk kényszerül áremelésre. Drágulnak a szállítási költségek, drágulnak az alapanyagárak, nehéz lépést tartani az egyre hektikusabb gazdasági eseményekkel. Sokan

Tovább olvasom »