Innonest a katások szolgálatában

Egyre több katás vállalkozó döbben rá arra, hogy digitális megoldások használatával jóval hatékonyabban működtetheti a cégét.

Nemrég megjelent egy írásunk a Számlázz.hu Park csoportjában. A cikk többek között arról szól, hogy milyen segítséget kapnak a katások pénzügyi és adminisztrációs téren. Rávilágítunk arra, hogy bár a katás vállalkozások nem bonyolítanak nagy forgalmat, számosságuk miatt igenis figyel rájuk a digitális piac. Említést teszünk a Számlázz.hu Autokata szolgáltatásáról, valamint a katás tudástárról, felhívjuk egy a figyelmet az általunk is támogatott Digitális Utikalauz Vállalkozásoknak című kérdőívre, ami segít helyre tenni hogy az adott vállalkozó hol helyezkedik el a digitális vállalkozóvá válás nem is olyan rögös és hosszú tengely-útján.

Ami a fontos, ami kifejezetten érinti az Innonest katás ügyfeleit az az, hogy kijelentjük, hogy igenis képesek vagyunk egyfajta biztonsági hálót fonni a vállalkozásukat egyedül vivő vállalkozók köré.

Azon merengünk, hogy ugyan nagy döntés kiszállni a biztonságos mókuskerékből, kiesni egy keretrendszerből, egy cég védőhálójából, mégis megéri elgondolkodni a változtatáson. Mára számos segítő szándék és kedvezmény mellett olyan plusz megoldások is léteznek, mint például az Innonest, ahol kompromisszumok nélkül kaphatnak valós támogatást a katás vállalkozók.

Védőháló alatt olyan rendszereket kell érteni, amik képesek megadni a vállalkozóknak a magabiztos létezés érzését. Képesek keretbe foglalni a napi ügyeket, az ügyfelekkel kapcsolatos minden feladatot, nem csak tárolni képesek az adatokat, de azokat használni is, például valósidejű készlet-, pénzügyi vagy rezsikimutatásokhoz. 

Érdemes elolvasni a teljes cikket: A KATÁSOKRA SENKI SEM GONDOL? (DE!)

friss

közösség

További érdekes bejegyzések