Tudtad, hogy az Innonest tíz nyelven beszél?

Az Innonestből tíz nyelven küldhetsz ki árajánlatot. Míg tizenévekkel ezelőtt elképzelhetetlen volt, hogy egy átlagos kis cég (akár manufaktúra) külföldi partnerekkel kereskedjen, addig mára a legtermészetesebb dolog uniós piacokkal üzletelni. 

Kijelenthetjük, hogy a globalizáció és az internet eltörölte a földrajzi határokat. Legalábbis ha az e-kereskedelemi szektor világhódító térnyerésére gondolunk.

Nyilvánvaló volt, hogy úgy alakítsuk ki az Innonestet, hogy segítségével az uniós piacok nyelvén tudjuk kiállítani az árajánlatokat, megrendelőlapokat, munkalapokat, szállítóleveleket és teljesítésigazolásokat. Egy árajánlat spanyolosítása a világ egyik legegyszerűbb dolga:

Munkavégzés dokumentumok menüben válaszd az árajánlatokat, a jobb felső sarokban kattints az új árajánlat készítésére. Töltsd ki az ügyféladatokat, a részleteknél pedig válaszd ki a nyelvet, töltsd fel a termékeket, írd alá és már küldheted is a spanyol ügyfeleknek.


friss

közösség

További érdekes bejegyzések

Leltározás az Innonestben

Számtalan hasznos elemet építettünk a készletkezelés modulunk legfrissebb funkciójába, a leltározásba. Rendszerünk megmutatja és kezeli a vezetett és a valós készletek közötti eltéréseket, valamint képes több

Tovább olvasom »