Tudtad, hogy az Innonest tíz nyelven beszél?

Az Innonestből tíz nyelven küldhetsz ki árajánlatot. Míg tizenévekkel ezelőtt elképzelhetetlen volt, hogy egy átlagos kis cég (akár manufaktúra) külföldi partnerekkel kereskedjen, addig mára a legtermészetesebb dolog uniós piacokkal üzletelni. 

Kijelenthetjük, hogy a globalizáció és az internet eltörölte a földrajzi határokat. Legalábbis ha az e-kereskedelemi szektor világhódító térnyerésére gondolunk.

Nyilvánvaló volt, hogy úgy alakítsuk ki az Innonestet, hogy segítségével az uniós piacok nyelvén tudjuk kiállítani az árajánlatokat, megrendelőlapokat, munkalapokat, szállítóleveleket és teljesítésigazolásokat. Egy árajánlat spanyolosítása a világ egyik legegyszerűbb dolga:

Munkavégzés dokumentumok menüben válaszd az árajánlatokat, a jobb felső sarokban kattints az új árajánlat készítésére. Töltsd ki az ügyféladatokat, a részleteknél pedig válaszd ki a nyelvet, töltsd fel a termékeket, írd alá és már küldheted is a spanyol ügyfeleknek.


friss

közösség

További érdekes bejegyzések

Innonest Tárhelyszolgáltatás

Az Innonest egyik előnye, hogy a felhasználójával együtt képes növekedni és bővülni. Bár a csomagjainkhoz tartozó tárhely mérete általában elég egy vállalkozás ügyviteli folyamatainak kezeléséhez,

Tovább olvasom »

Mi az a globális árkezelő?

A piaci hatásoknak köszönhetően egyre több ügyfelünk kényszerül áremelésre. Drágulnak a szállítási költségek, drágulnak az alapanyagárak, nehéz lépést tartani az egyre hektikusabb gazdasági eseményekkel. Sokan

Tovább olvasom »