A webshop rendelésből készült számla hogyan kezeli a készletet?

Számlázz.hu integrációnk lehetőséget nyújt a webshop rendelések kezelésére. Amennyiben a Számlázz.hu fiókod össze van kötve a webáruházaddal, a rendelésből létrejött számlákat az Innonest megkapja, automatikusan megrendelőlapot készít belőle és levonja készletről a szükséges termékeket.

A készletkezelés feltétele, hogy a webshopban lévő termékek termékazonosítójának egyezni a kell az Innonest terméktörzsben lévő lévő termékek termékazonosítójával. A tételek beazonosítása ez alapján történik, nem a termékek neve alapján.

Az integráció egyirányú, tehát a valós készlet számát nem szinkronizálja vissza a webshopba, csak a készletről vonja le a szükséges elemeket.

Érdemes a webshop rendeléseknek létrehozni egy külön számlasorszám előtagot és beállítani, hogy mely számlasorszám előtaggal rendelkező bizonylatokat (számlákat)küldje el a Számlázz.hu az Innonestnek.

A rendszer kizárólag ezekből fog megrendelőlapokat készíteni, a megrendelőlapon szereplő tételeket pedig levonja a készletről. A készletfogyás és a termékek mozgása nyomonkövethetővé válik a termékmozgás naplóban, a kifizetett termékek után érkező számlák pedig a Innonest pénzügy bevételi kimutatásában lesznek megtalálhatók.

friss

közösség

További érdekes bejegyzések

Mi az a globális árkezelő?

A piaci hatásoknak köszönhetően egyre több ügyfelünk kényszerül áremelésre. Drágulnak a szállítási költségek, drágulnak az alapanyagárak, nehéz lépést tartani az egyre hektikusabb gazdasági eseményekkel. Sokan

Tovább olvasom »

Bemutatjuk az Értesítésközpontot!

Sok újdonságot vezettünk be a májusi frissítéssel, többek között élesítettük legújabb kapcsolattartási csatornánkat is, az Értesítésközpontot. Eláruljuk, hogy milyen funkciók lapulnak az Innonestben elérhető kis

Tovább olvasom »