Hogyan működik az Innonest pénzügy?

Az Innonest pénzügyet egyszerűen használhatod a  kiadások és a bevételek rendezésére, kezelhetsz benne jutalékokat és többféle paraméter alapján készítheted el az időszakos kimutatásaidat. Az Innonest automatikusan átemeli a Számlázz.hu bejövő számlákat a saját pénzügyébe, így azokkal rögtön dolgozhatsz is.

Pénzügy modulunkban nyomon követheted a vállalkozásod kiadásait és bevételeit, legyen szó készpénzes vagy utalásos fizetésről, akár forintban, vagy bármelyik ismertebb devizában. Egyszerűen kezelheted a vállalkozási tevékenységhez köthető összes kiadást és bevételt, legyen az rezsi vagy bármilyen befizetés. A pénzügybe érkező számlákkal azonnal dolgozhatsz is, projektekhez, feladatokhoz csatolhatod őket, amikből aztán profitot és jutalékot is számolhatsz. 

Pénzügy modulunkban az alábbi funkciókat éred el: 

  • Számlázz.hu számlák szinkronizálása
  • Számlázz.hu fiók esetén NAV bejövő számlák automatikus átvétele a pénzügybe
  • Kintlévőségek figyelése
  • Költségek kategorizálása
  • Költségkimutatások lekérése 
  • Kimutatások készítése
  • Jutalék rendszer 

Hogyan kezelheted költségeket?

A kiadások és bevételek rögzítésekor feltöltheted a rendszerbe azok bizonylatát, a klasszikus paraméterek megadása mellett (kelte, típusa, fizetéssel kapcsolatos határidők, bizonylatszám, devizanem) a költségeket ügyfélhez is csatolhatod, valamint megadhatod a kapcsolattartók adatait. 

A bizonylatok adatainak feltöltése után a kiadások vagy bevételek kezelési felületén kategorizálhatod, rendezheted, és szűrheted a költségeket. Kereshetsz a költségek között összegre, dátumra, státuszra, kulcsszóra, állapotra, kategóriára és fizetési módra is. 

További műveletként exportálhatod a kijelölt tételeket akár tömegesen is. A tételek adatait, azok megjelenési sorrendjét a számodra ideális sorrendben exportálhatod a rendszerből. Az Export varázsló funkcióban export sablonokat is elmenthetsz, használatukkal még gördülékenyebbé válik a munka. A választott időintervallumra, ügyfélre vagy kategóriákra szűrve természetesen kimutatásokat is készíthetsz. 

Legújabb fejlesztésünk, a jutalékrendszer is a pénzügyeid átláthatóságát segíti. A jutalékrendszerről bővebben itt olvashatsz: Jutalékrendszer – Mindenki máshogy méri a sikert

Automatikus szinkronizálás Számlázz.hu #profi csomaggal

A Számlázz.hu #profi csomag előfizetői számára egyetlen bekapcsolással elérhető opció, hogy a Számlázz.hu Számlaverzumából az Innonest automatikusan átemelje a bejövő számlákat a saját pénzügyébe. Az így kapott számlák egy kis Számlázz.hu címkét kapnak. Az integráció további előnyei: 

  • Az elkészült számlák automatikusan rögzítésre kerülnek bevételként a költségekhez.
  • Amennyiben csoportos bevételezéssel egy számla vagy szállítólevél tételeit vételezzük be készletre, annak összege kiadás formájában automatikusan rögzítésre kerül a pénzügyben. (Bevételezésnél megkérdezi a rendszer, hogy szeretnénk e tételeket a pénzügyben rögzíteni. )
  • Az összekötésnek köszönhetően a két rendszer szinkronizálja a számlák fizetési státuszát is, tehát láthatod az Innonestben is, mely számlák kifizetése nem teljesült még. 

friss

közösség

További érdekes bejegyzések

5+1 ügyviteli feladat nyárra

Üzleti szempontból a leghatékonyabb évszak az ősz, gondolnád, hogy októberben átlagosan 25 százalékkal* többet dolgozunk, mint januárban? Ősszel beindulnak a fogaskerekek, felpörög az üzleti élet, érdemes hát

Tovább olvasom »