Felhőalapú szoftver

Kreatívok

Kreatív szakembereknek

MIÉRT ILLIK HOZZÁD AZ INNONEST?

Törekszünk arra, hogy hatékony, innovatív megoldásokkal segítsünk a napi munkában! Dokumentumaidat (árajánlat, megrendelőlap, munkalap, szállítólevél, teljesítés igazolás, ) egyediesíthető sablonban készítheted el, így azok minden jogi és formai követelménynek megfelelnek. 

Minden dokumentumot helyből küldhetsz, a nagyméretű csatolmányok sem jelentenek problémát! Fő partnerünk a Számlázz.hu, a két szoftver integrációjának köszönhetően rengeteg kényelmi funkciót vehetsz igénybe az ügyfélkezeléstől a számlázásig. Számlázáshoz a Billingót is használhatod! 

Spórolj az adminisztrációs időn!

Szabadúszóként vállalkozol? Fotós, esküvőszervező, videós, webfejlesztő, grafikus, festő, szobrász, online marketinges vagy? Az Innonest használatával eltüntetheted az életedből az Excel táblákat, csökkentheted az adminisztrációs hibák számát, egyszerűvé teheted az ügyfelek és a szolgáltatások kezelését, új szintre emelheted a hatékonysági mutatóidat! 

Milyen modulokat tartalmaz a program és mitől függ az ára?

Ha a fenti kérdés motoszkál a fejedben kattints a kapcsolódó modulok gombra és nézd meg, hogy az adott program mely modulokat tartalmazza! Ügyviteli programunkban választható opció a készletkezelés, a verziók kizárólag a törzsadat kezelésben térnek el. Hogy a Kezdő, a Smart vagy a miniÜgyvitel csomag lesz számodra az ideális választás, azt a letölthető pdf-ből, vagy az árak menüpontban tudod megnézni.

CSOMAGOK ÉS ÁRAK

Letöltés PDF formátumban

Esettanulmány

Filmes esettanulmány – Budacsik Media Solution Kft.

Amikor olyan ügyféllel készítünk esettanulmányt, aki használja a rendszerünket Számlázz.hu fiókja van és érti a számlaiktatás jelentősségét, egészen futurisztikus élményünk lesz. Imádjuk az automaztizmusok kihasználását,

Tovább »