Felhőalapú szoftver

Raktározásra, készletkezelésre

készletkezelő szoftver

MIÉRT VÁLASZD AZ INNONESTET KÉSZLETKEZELÉSRE?

Mert készletkezelésünk garantáltan az egyik legkényelmesebb megoldás, ha termékeidet vagy raktáraidat átláthatóan szeretnéd kezelni! Rendszerünkben akár több tízezernyi terméket nyilvántarthatsz, ezeket az igényeidnek megfelelően, többféleképpen kezelheted. Ha szeretnéd profi szinten, teljes szigorral kezelni a raktáradat és átlátni minden termékmozgást Profi készletkezelésünket ajánljuk, ha nem kezelsz készletet, de fontos a termékek valamilyen nyilvántartása, egyszerű megoldást kínálunk a számodra.

Készletkezelés

Készletkezelőnket azoknak a vállalkozásoknak ajánljuk, akik szeretnék készletüket átláthatóan kezelni és nincs szükségük FIFO alapú készletkezelésre. 

Webshop készletkezelés

Ha a Számlázz.hu fiókod össze van kötve a webáruházaddal, a rendelésből létrejött számlákat az Innonest megkapja, automatikusan megrendelőlapot készít belőle és levonja készletről a szükséges termékeket.

Milyen modulokat tartalmaz a program és mitől függ az ára?

Ha a fenti kérdés motoszkál a fejedben kattints a kapcsolódó modulok gombra és nézd meg, hogy az adott előfizetői csomag, mely modulokat tartalmazza.

CSOMAGOK ÉS ÁRAK

Letöltés PDF formátumban

Használati tippek

Leltározás az Innonestben

Számtalan hasznos elemet építettünk a készletkezelés modulunk legfrissebb funkciójába, a leltározásba. Rendszerünk megmutatja és kezeli a vezetett és a valós készletek közötti eltéréseket, valamint képes több

Tovább »