BIZTONSÁGOS, GYORS ÉS EGYSZERŰ! ADMINISZTRÁCIÓ ÉS ÜGYVITEL EGYÉNI,-MIKRO ÉS KISVÁLLALKOZÁSOK SZÁMÁRA

portrait of young pretty woman sitting at table in black shirt working on laptop in co-working office, wearing glasses, smiling, happy, positive, drinking coffee in paper cup

Mi a különlegességünk?

Gördülékennyé tesszük az adminisztrációs és ügyviteli folyamataidat, segítünk a növekedésben.
Az Innonest egy magyar tulajdonú, magyar fejlesztők által készített online adminisztrációs és ügyviteli program. Hamar felismertük, hogy akkor működik hatékonyan az adminisztráció, ha az adatok és az információk összefüggnek, erre hoztuk létre az Innonestet. 

Szoftverünk minden internetes eszközön fut, egy átlagos számítógép is tökéletesen megfelel a használathoz, és a felhasználóknak sem kell profi adminisztrátornak lennie ahhoz, hogy kényelmesen használják. A rendszer különösebb nehézség nélkül bevezethető és egyszerűen megtanulható.

Egyszerű  és hatékony megoldást kínálunk! 

Milyen eszközeink vannak?

SABLONOK

Egyediestíhető sablonokat használunk, így mindig igényes és szabályos dokumentumokat állíthatsz ki néhány kattintással. Gyorsan és garantáltan egyszerűen.

AUTOMATIZMUSOK

Automatizáltunk mindent amit lehetett, hogy az adminisztráció helyett a munkáddal foglalkozhass. Hagyd a rendszert dolgozni!

SZÁMLÁZÁS

Ha az Innonestből számlázol, a Számlázz.hu-ból, vagy a Billingóból számlázol. A rendszerből azonnal kiállíthatod a bizonylatokat.

probald ki 30 napig ingyen

Hatékony

Megkérdezett ügyfeleink 83 százaléka átlagosan heti 3-6 órányi munkaidőt spórol meg az Innonesttel.

Támogató

Előfizetőink egyetértenek abban, hogy valós támogatást nyújtunk a napi munka követhetőségében.

Vonzó

Felhasználóink 85 százaléka szerint ügyfeleik értékelik, hogy online ügyviteli rendszert használnak.

Segítünk a döntésben!

Bárki számára elérhető Tudástárunk segít eligazodni a rendszer funkciói között, és részletes felvilágosítást nyújt miden felmerülő kérdésben. 

Velünk a jövőd építed!