Mesterembereknek

Felhőalapú szoftver

Mesterembereknek

Segítség a mestereknek

SOK A MUNKÁD, SEMMIRE SINCS IDŐD?

Érdemes elgondolkodnod az Innonest használatán, mert sablonjainkkal (felhasználói visszajelzések alapján) naponta minimum egy órát  spórolhatsz az adminisztrációra fordított időn. Online ügyvitellel minimalizálhatod hibás adatrögzítésből adódó kellemetlenségeket is! Ha nincs időd, akkor az Innonest lesz a legjobb barátod! 

Könnyen használható ügyvitel

Elég csak pár szakmát megemlíteni: asztalos, esztergályos, kovács, bádogos, kőműves, lakatos és még sorolhatnánk. Az Innonest hiánypótló lehetőség szakemberek számára! Nincs elfelejtett ígéret, elkavart telefonszám, hibás adminisztráció, ügyelünk a részletekre! Mi vagyunk a titkárnő, az irodavezető, a raktáros és a pénzügyes.

Milyen modulokat tartalmaz a program és mitől függ az ára?

Ha a fenti kérdés motoszkál a fejedben kattints a kapcsolódó modulok gombra és nézd meg, hogy az adott program mely modulokat tartalmazza! Ügyviteli programunkban választható opció a készletkezelés, a verziók kizárólag a törzsadat kezelésben térnek el. Hogy a Kezdő, a Smart vagy a miniÜgyvitel csomag lesz számodra az ideális választás, azt a letölthető pdf-ből, vagy az árak menüpontban tudod megnézni.

CSOMAGOK ÉS ÁRAK

Letöltés PDF formátumban

Használati tippek

Árajánlat sablonnal, egyszerűen!

Miért olyan hatékony az Innonest árajánlat készítője? Mert egyszerű, mint az online számlázás! Árajánlat készítőnkkel profi árajánlatot küldhetsz ügyfeleidnek, csupán néhány kattintással. Okosrendszerünknek köszönhetően egyetlen adatot

Tovább »