Innonest workshop 5. – Projektkezelés

Innonest Workshop #5

Projektkezelés

Lőkös Gábor vagyok, az Innonest oktatója és ügyfél koordinátora. Imádom az ügyfeleket, imádom a rendszerünket és azon vagyok, hogy ha te is szeretnéd, ügyviteli szuper ninját faragjak belőled!

Az online ügyvitel a kisvállalkozók legjobb barátja! Az adatok rendszerben kezelésének nagy előnye, hogy minden  integrálható és kapcsolatba hozható egymással. A projektkezelési modul lényege, hogy a több területről érkező sok tételes adatokat láthatóvá és kimutathatóvá teszi a kezelő számára. Minden projekthez hozzárendelhetünk munkavégzés dokumentumokat és minden dokumentumhoz hozzárendelhetünk projekteket.

A workshop tematikája és helye

Ötödik workshopunkon a Projektkezelési modult ismertetem.  Többek között megmutatom, hogyan kezelheted a különálló, de egy munkához köthető feladatokat projekt szinten, hogy hogyan és milyen adatok alapján tudjuk kimutatni, hogy az adott munkán dolgozók költség, munkaóra és idő alapján az elvártak szerint haladnak-e. 

Beszélünk a folyamatmenedzsmentről és annak hatékonyságáról, és megmutatok egy projektadatlapot, amin pontosan láthatjuk, hogy az adott munka kapcsán melyik munkatárs várhatóan mikor fejezi be a munkát és mikor következhet a következő munkafolyamat. A feliratkozottak e-mailben kapják meg az online előadás linkjét. A workshopot a Youtube Studio felületén tartjuk.

Jelentkezés a Projektkezelés workshopra

2023. július 26. – 15:30

AJÁNDÉK!

Ajándék  +1 hónap miniÜgyvitel csomagot adunk mindenkinek, aki részt vesz legalább két workshopunkon!

E-mail cím:*
Név:*
Cégnév:
Workshop: Online ügyvitel
Online árajánlat
Munkalapok és munkaórák
Termék és készletkezelés
Projektkezelés
Pénzügy és online számlázási lehetőségek

Gyakran ismételt kérdések

Nincs, minden ismeretterjesztő workshopunk ingyenes!

Természetesen! Minden résztevő megkapja az előadás linkjét, valamint minden előadásunkat elérhetővé tesszük a Youtube csatornánkon!

A kérdéseket az előadás alatt írásban várjuk, és folyamatosan fogjuk megválaszolni azokat. (Előfordulhat, hogy csak az előadás követő munkanapon!)

Az összes workshop a rendszer használatának fortélyairól szól, regisztráció nélkül sajnos nem lesz gyakorlati haszna a workshopoknak.

A workshopokat Youtube-on közvetítjük, internet kapcsolaton és okoseszközön kívül nem lesz másra szükség.

A workshopjainkat 45 percesre tervezzük.

AJÁNLÁSOK

5/5