Innonest workshop 6. – Pénzügy és számlázási lehetőségek

Innonest Workshop #6

Pénzügy és számlázási lehetőségek

Lőkös Gábor vagyok, az Innonest oktatója és ügyfél koordinátora. Imádom az ügyfeleket, imádom a rendszerünket és azon vagyok, hogy ha te is szeretnéd, online ügyviteli ninját faragjak belőled!

Az online ügyvitel a kisvállalkozók legjobb barátja! Pénzügy modulunkban nyomon követheted a vállalkozásod kiadásait és bevételeit, legyen szó készpénzes vagy utalásos fizetésről, akár forintban, vagy bármelyik ismertebb devizában. 

Egyszerűen kezelheted a vállalkozási tevékenységhez köthető összes kiadást és bevételt, legyen az rezsi vagy bármilyen befizetés. A pénzügybe érkező számlákkal azonnal dolgozhatsz is, projektekhez, feladatokhoz csatolhatod őket, amikből aztán profitot és jutalékot is számolhatsz.

A workshop tematikája és helye

A hatodik workshopon végigvesszük a Pénzügy modulban rejlő lehetőségeket, megmutatom, hogyan kezelheted a rezsiket, hogyan készíthetsz kimutatásokat a pénzügyi adataidból, hogy hogyan tudod  kategorizálhatod a költségeidet, és részletesen bemutatom az egyik friss modulunkat, a Jutalékrendszert. Elmondom, hogy miért előnyös az ügyviteli rendszerből számláznod, és megmutatom, hogy mit jelent a Számlázz.hu integráció a vállalkozásod mindennapjaiban. 

A feliratkozottak e-mailben kapják meg az online előadás linkjét. A workshopot a Youtube Studio felületén tartjuk.

Jelentkezés a Pénzügy és számlázási lehetőségek workshopra

2023. július 27. – 15:30

AJÁNDÉK!

Ajándék  +1 hónap miniÜgyvitel csomagot adunk mindenkinek, aki részt vesz legalább két workshopunkon!

E-mail cím:*
Név:*
Cégnév:
Workshop: Online ügyvitel
Online árajánlat
Munkalapok és munkaórák
Termék és készletkezelés
Projektkezelés
Pénzügy és online számlázási lehetőségek

Gyakran ismételt kérdések

Nincs, minden ismeretterjesztő workshopunk ingyenes!

Természetesen! Minden résztevő megkapja az előadás linkjét, valamint minden előadásunkat elérhetővé tesszük a Youtube csatornánkon!

A kérdéseket az előadás alatt írásban várjuk, és folyamatosan fogjuk megválaszolni azokat. (Előfordulhat, hogy csak az előadás követő munkanapon!)

Az összes workshop a rendszer használatának fortélyairól szól, regisztráció nélkül sajnos nem lesz gyakorlati haszna a workshopoknak.

A workshopokat Youtube-on közvetítjük, internet kapcsolaton és okoseszközön kívül nem lesz másra szükség.

A workshopjainkat 45 percesre tervezzük.

AJÁNLÁSOK

5/5