Innonest workshop 4. – Termék és készletkezelés

Innonest Workshop #4

Termék és készletkezelés

Lőkös Gábor vagyok, az Innonest oktatója és ügyfél koordinátora. Imádom az ügyfeleket, imádom a rendszerünket és azon vagyok, hogy ha te is szeretnéd, ügyviteli szuper ninját faragjak belőled!

Az online ügyvitel a kisvállalkozók legjobb barátja! Rendszerünkben többek között lehetőség van többszintű raktár és polc kezelésre, beszállítókhoz köthető készletnyilvántartásra, mérlegelt átlagár szerinti bevételezésre is. Termékfogyásnapló, minimum készlet figyelmeztetés, csoportos termékbevételezés, leltározás és még sok egyéb funkciónk segíti a vállalkozásokat a napi munkában. 

A workshop tematikája és helye

A negyedik workshopon elmondom, hogy mi a különbség a profi és az egyszerű készletkezelés között, hogy mit jelent valójában a polc szintű készletkezelés, milyen megoldásaink vannak a termékek csoportos kezelésére, hogy mi az export varázsló és mik a sablonok. 

A workshop utolsó negyedében  válaszolok a kérdéseitekre!  A feliratkozottak e-mailben kapják meg az online előadás linkjét. A workshopot a Youtube Studio felületén tartjuk.

Jelentkezés a Termék és készletkezelés workshopra

2023. július 25. – 15:30

AJÁNDÉK!

Ajándék  +1 hónap miniÜgyvitel csomagot adunk mindenkinek, aki részt vesz legalább két workshopunkon!

E-mail cím:*
Név:*
Cégnév:
Workshop: Online ügyvitel
Online árajánlat
Munkalapok és munkaórák
Termék és készletkezelés
Projektkezelés
Pénzügy és online számlázási lehetőségek

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Nincs, minden ismeretterjesztő workshopunk ingyenes!

Természetesen! Minden résztevő megkapja az előadás linkjét, valamint minden előadásunkat elérhetővé tesszük a Youtube csatornánkon!

A kérdéseket az előadás alatt írásban várjuk, és folyamatosan fogjuk megválaszolni azokat. (Előfordulhat, hogy csak az előadás követő munkanapon!)

Az összes workshop a rendszer használatának fortélyairól szól, regisztráció nélkül sajnos nem lesz gyakorlati haszna a workshopoknak.

A workshopokat Youtube-on közvetítjük, internet kapcsolaton és okoseszközön kívül nem lesz másra szükség.

A workshopjainkat 45 percesre tervezzük.

AJÁNLÁSOK

5/5