Innonest workshop 2. – Az e-árajánlat

Innonest Workshop #2

Az e-árajánlat és munkavégzés dokumentumok

Lőkös Gábor vagyok, az Innonest oktatója és ügyfél koordinátora. Imádom az ügyfeleket, imádom a rendszerünket és azon vagyok, hogy ha te is szeretnéd, ügyviteli szuper ninját faragjak belőled!

Az online ügyvitel a vállalkozók legjobb barátja! Egyrészt hatékonyabbá teszi az üzleti folyamataidat, másrészt jelentős adminisztrációs terheket vesz le a válladról. A rendszerből való árajánlat küldésnek számtalan előnye van, de a legjobb, hogy profi, miden jogi formulának megfelelő árajánlatot készíthetsz egyszerűen és villámgyorsan! 

A workshop tematikája és helye

A második workshopon az árajánlatok készítésén keresztül mutatom be az Innonest munkavégzés dokumentumainak létrehozását és beállításait. Ahhoz hogy lásd, hogyan lép működésbe a rendszer az árajánlat létrehozásakor, fontos, hogy a termék és ügyféltörzsben legyenek előre felvitt adatok.

 A Számlázz.hu fiókkal regisztrálók esetében az Innonest szinkronizálja az adatokat, így azokkal azonnal dolgozhatunk. Azok számára, akik nem szeretnének azonnal éles adatokkal dolgozni az esemény emlékeztetőjében biztosítunk használható táblázatokat. 

A workshop utolsó negyedében a kérdéseitekre válaszolok. A feliratkozottak e-mailben kapják meg az online előadás linkjét. A workshopot a Youtube Studio felületén tartjuk.

Jelentkezés az e-árajánlat és munkavégzés dokumentumok workshopra

2023. július 19. – 15:30

AJÁNDÉK!

Ajándék  +1 hónap miniÜgyvitel csomagot adunk mindenkinek, aki részt vesz legalább két workshopunkon!

E-mail cím:*
Név:*
Cégnév:
Workshop: Online ügyvitel
Online árajánlat
Munkalapok és munkaórák
Termék és készletkezelés
Projektkezelés
Pénzügy és online számlázási lehetőségek

Gyakran ismételt kérdések

Nincs, minden ismeretterjesztő workshopunk ingyenes!

Természetesen! Minden résztevő megkapja az előadás linkjét, valamint minden előadásunkat elérhetővé tesszük a Youtube csatornánkon!

A kérdéseket az előadás alatt írásban várjuk, és folyamatosan fogjuk megválaszolni azokat. (Előfordulhat, hogy csak az előadás követő munkanapon!)

Az összes workshop a rendszer használatának fortélyairól szól, regisztráció nélkül sajnos nem lesz gyakorlati haszna a workshopoknak.

A workshopokat Youtube-on közvetítjük, internet kapcsolaton és okoseszközön kívül nem lesz másra szükség.

A workshopjainkat 45 percesre tervezzük.

AJÁNLÁSOK

5/5