Szerviz program

Felhőalapú szoftver

Szervizek számára

Szerviz programok

A szervizek számára külön modullal egészítettük ki a szoftvert!

Járműszerviz program

Gépjárműszervizek, futómű szervizek vagy olyan tevékenységet végző vállalkozások számára ajánljuk, akik szeretnék nyilvántartani ügyfeleik gépjárműveit (pl.: autómosó, autókozmetika). 

Eszközök, berendezések szervizelése

Elektronikai eszközök vagy műszaki berendezések szervizelésével foglalkozó vállalkozásoknak ajánljuk ezt a csomagot. Lehet szó PLC vezérlésről, klíma, felvonó, futószalag, szárítógép stb. javításáról, segítünk! 

Kerékpárszerviz program

Kerékpárszervizek számára fejlesztettük ezt a verziót. Lehetőséget biztosítunk az ügyfeleik kerékpárjainak nyilvántartására és az azokkal kapcsolatos munkák kezelésére.

Megoldás Egyéb szerviztevékenységre

Ha nincs szükség járműtörzsre, kerékpártörzsre vagy az ügyfelek berendezéseinek, eszközeinek nyilvántartására, akkor ezt a verziót ajánljuk. Minden más modul megegyezik!

Oké, de melyik milyen modult tartalmaz és mitől függ az áruk?

Ha a fenti kérdés motoszkál a fejedben két dolgot tehetsz. Kattints a kapcsolódó modulok gombra és nézd meg, hogy az adott program mely modulokat tartalmazza! Az összes szerviz programban választható opció a készletkezelés, a verziók kizárólag a törzsadat kezelésben térnek el. Hogy a Kezdő, a Smart vagy a miniÜgyvitel csomag lesz számodra az ideális választás, azt a letölthető pdf-ből, vagy az árak menüpontban tudod megnézni.

CSOMAGOK ÉS ÁRAK

Letöltés PDF formátumban