Szerviz program

Felhőalapú szoftver

Szervizek számára

Szerviz programok

SZERETED, HA FLOTTUL MENNEK A DOLGOK?

Az ügyfelek és járműveik egyszerű kezelését, a munkafolyamatok átláthatóságát biztosítjuk számodra! Szolgáltatásaidat egyszerűen vezetheted, a tipikus szervizekhez, esedékes karbantartásokhoz sablon munkalapot készíthetsz, és mégennyi kényelmi funkciót találsz az autószervizek számára fejlesztett programban. Az Innonest használatával mindössze néhány kattintással elvégezheted az adminisztrációs feladataid nagy részét.

Járműszerviz program

Gépjárműszervizek, futómű szervizek vagy olyan tevékenységet végző vállalkozások számára ajánljuk, akik szeretnék nyilvántartani ügyfeleik gépjárműveit (pl.: autómosó, autókozmetika). 

Eszközök, berendezések szervizelése

Elektronikai eszközök vagy műszaki berendezések szervizelésével foglalkozó vállalkozásoknak ajánljuk ezt a csomagot. Lehet szó PLC vezérlésről, klíma, felvonó, futószalag, szárítógép stb. javításáról, segítünk! 

Kerékpárszerviz program

Kerékpárszervizek számára fejlesztettük ezt a verziót. Lehetőséget biztosítunk az ügyfeleik kerékpárjainak nyilvántartására és az azokkal kapcsolatos munkák kezelésére.

Megoldás Egyéb szerviztevékenységre

Ha nincs szükség járműtörzsre, kerékpártörzsre vagy az ügyfelek berendezéseinek, eszközeinek nyilvántartására, akkor ezt a verziót ajánljuk. Minden más modul megegyezik!

CSOMAGOK ÉS ÁRAK

Letöltés PDF formátumban

Melyik milyen modult tartalmaz és mitől függ az áruk?

Ha a fenti kérdés motoszkál a fejedben két dolgot tehetsz. Kattints a kapcsolódó modulok gombra és nézd meg, hogy az adott program mely modulokat tartalmazza! Az összes szerviz programban választható opció a készletkezelés, a verziók kizárólag a törzsadat kezelésben térnek el. Hogy a Kezdő, a Smart vagy a miniÜgyvitel csomag lesz számodra az ideális választás, azt a letölthető pdf-ből, vagy az árak menüpontban tudod megnézni.