felhőalapú szoftver

Karbantartók / Kivitelezők számára

KARBANTARTÓKNAK, KIVITELEZŐKNEK

BERENDEZÉSEK KARBANTARTÁSA

Elektronikai eszközök vagy műszaki berendezések szervizelésével foglalkozó vállalkozásoknak ajánljuk ezt a csomagot. Lehet szó PLC vezérlésről, klíma, felvonó, futószalag, szárítógép stb. javításáról, segítünk! 

Általános karbantartás

Minden más karbantartási munkához ajánljuk ezt a csomagot. Lehet szó gáz, víz, villany szerelésről, társasházak karbantartásáról, átlátható adatkezelést biztosítunk.

Generálkivitelezés

Generálkivitelezőként fontos, hogy minden futó projekt átlátható maradjon, naprakész információt kapjunk az aktuális költségekről, munkaórákról. Azonnal kéznél legyenek a tervrajzok, dokumentumok, engedélyek. 

Oké, de melyik milyen modult tartalmaz és mitől függ az áruk?

Ha a fenti kérdés motoszkál a fejedben két dolgot tehetsz. Kattints a kapcsolódó modulok gombra és nézd meg, hogy az adott program mely modulokat tartalmazza! A karbantartás programokban választható opció a készletkezelés, a verziók kizárólag a törzsadat kezelésben térnek el. Hogy a Kezdő, a Smart vagy a miniÜgyvitel csomag lesz számodra az ideális választás, azt a letölthető pdf-ből, vagy az árak menüpontban tudod megnézni.

CSOMAGOK ÉS ÁRAK

Letöltés PDF formátumban