felhőalapú szoftver

Karbantartók / Kivitelezők számára

KARBANTARTÓKNAK, KIVITELEZŐKNEK

MIÉRT JÓ, HA EGYEDI RENDSZERT HASZNÁLSZ?

Víz,-gáz, villanyszerelőként az egyik legnehezebb dolog az ügyfelekkel való kapcsolattartás. Előny, ha tisztában vagy azzal, hogy melyik ügyfélnek mit ígértél, ha az árajánlatot sablonból, két kattintással rakod össze, és ha mindenezek mellett minimalizálhatod az adminisztrációra fordított időt.  Gépek és berendezések karbantartójaként kifejezetten előnyös, ha egyedi adatmezőket és értékeket tudsz megadni a programban. Egyszerűen hozhatsz létre munkalapokat,  amik nálunk készletet is kezelik, és ha szeretnéd, munkaórát is számolnak. 

Általános karbantartás

Minden más karbantartási munkához ajánljuk ezt a csomagot. Lehet szó gáz, víz, villany szerelésről, társasházak karbantartásáról, átlátható adatkezelést biztosítunk.

BERENDEZÉSEK KARBANTARTÁSA

Elektronikai eszközök vagy műszaki berendezések szervizelésével foglalkozó vállalkozásoknak ajánljuk ezt a csomagot. Lehet szó PLC vezérlésről, klíma, felvonó, futószalag, szárítógép stb. javításáról, segítünk! 

Generálkivitelezés

Generálkivitelezőként fontos, hogy minden futó projekt átlátható maradjon, naprakész információt kapjunk az aktuális költségekről, munkaórákról. Azonnal kéznél legyenek a tervrajzok, dokumentumok, engedélyek. 

Oké, de melyik milyen modult tartalmaz és mitől függ az áruk?

Ha a fenti kérdés motoszkál a fejedben két dolgot tehetsz. Kattints a kapcsolódó modulok gombra és nézd meg, hogy az adott program mely modulokat tartalmazza! A karbantartás programokban választható opció a készletkezelés, a verziók kizárólag a törzsadat kezelésben térnek el. Hogy a Kezdő, a Smart vagy a miniÜgyvitel csomag lesz számodra az ideális választás, azt a letölthető pdf-ből, vagy az árak menüpontban tudod megnézni.

CSOMAGOK ÉS ÁRAK

Letöltés PDF formátumban