Biztonsági szektor

Felhőalapú szoftver

Biztonságtechnikai vállalkozások számára

biztonságtechnika

SZERETED A KIMUTATÁSOKAT?

Projektkezelés modulunkban kimutatásokat készíthetsz arról, hogy hol tart az adott munka a tervezetthez képest, eddig mennyit költöttél el, ez hány százaléka a tervezett büdzsének, és a tervezetthez képest mennyi időbe telik az elvégzése. Minden dokumentumot helyből küldhetsz, a nagyméretű csatolmányok sem jelentenek problémát!

Fő partnerünk a Számlázz.hu, integrációnknak köszönhetően rengeteg kényelmi funkciót vehetsz igénybe az ügyfélkezeléstől a számlázásig. Számlázáshoz már a Billingót is használhatod! 

BIZTONSÁGTECHNIKA

Riasztórendszerek, kamerák telepítésével, távfelügyelettel foglalkozó cégek számára ajánljuk ezt a verziónkat. Nyilvántartjuk és nyomon követhetővé tesszük, hogy az ügyfelek melyik telephelyén, milyen eszközöket telepítettek. Figyelmeztetünk az esedékes karbantartásokról és rögzített feladatokról. 

Tűzvédelem

Tűzvédelmi berendezések telepítésének kezelésében és az eszközök karbantartásának átláthatóságában nyújtunk segítséget. 

Oké, de melyik milyen modult tartalmaz és mitől függ az áruk?

Ha a fenti kérdés motoszkál a fejedben két dolgot tehetsz. Kattints a kapcsolódó modulok gombra és nézd meg, hogy az adott program mely modulokat tartalmazza! A biztonságtechnikai programokban választható opció a készletkezelés, a verziók kizárólag a törzsadat kezelésben térnek el. Hogy a Kezdő, a Smart vagy a miniÜgyvitel csomag lesz számodra az ideális választás, azt a letölthető pdf-ből, vagy az árak menüpontban tudod megnézni.

CSOMAGOK ÉS ÁRAK

Letöltés PDF formátumban