Biztonságos, gyors égy egyszerű - Adminisztráció és ügyvitel kisvállalkozások számára!

Mi a különlegességünk?

Gördülékennyé tesszük az adminisztrációs és ügyviteli folyamataidat! Az Innonest egy átlátható és barátságos felületű online program, ahol minden adat biztonságosan kezelhető és kimutatható. Arra terveztük, hogy az Excelek súlyától megszabadulva, hatékonyan működtethesd a céged. 

 

A program minden internetes eszközön fut, egy átlagos számítógép is tökéletesen megfelel a használathoz, és neked sem  kell profi adminisztrátornak lenned ahhoz, hogy nagyvállalatokat meghazudtoló ügyvitelt vezess. Biztonságos ügyviteli hátteret adunk minden nap minden órájában!

 

Egyszerű  és hatékony megoldást kínálunk! 

Perseverance in achieving business goal of businessman. Tiny brave man climbing mountain top to flag with effort and belief of victory flat vector illustration. Ambition, success strategy concept

Milyen eszközeink vannak?

SABLONOK

Egyediestíhető sablonokat használunk, így mindig igényes és szabályos dokumentumokat állíthatsz ki néhány kattintással. Gyorsan és garantáltan egyszerűen.

AUTOMATIZMUSOK

Automatizáltunk mindent amit lehetett, hogy az adminisztráció helyett a munkáddal foglalkozhass. Hagyd a rendszert dolgozni!

SZÁMLÁZÁS

Ha az Innonestből számlázol, a Számlázz.hu-ból számlázol. Ha Számlázz.hu fiókkal regisztrálsz rendszerünkben 2 perc alatt importálhatod az adatokat a számlázóból.

A kulcs a folyamatkezelés!

Segítünk a döntésben!

Bárki számára elérhető Tudástárunk segít eligazodni a rendszer funkciói között, és részletes felvilágosítást nyújt miden felmerülő kérdésben. 

Rendezd egyszerűen vállalkozásod adminisztrációját!