Innonest Kisokos 10/1 – Programbeállítások

Az Innonest Kisokos minden ügyfelünk számára szolgálhat új információval, de a tíz részes minisorozat főként a frissen regisztrált tagoknak lesz érdekes! Támogatunk a rendszer megismerésében, hogy a TRIAL időszak alatt kiderüljön, tudunk-e segíteni az ügyviteled megújításában. 

Máris elárulunk egy remek hírt! Mire végzel a Programbeállítások testreszabásával, közepes szintű rendszerhasználó leszel! 

Mi mindent állíthatsz be a Programbeállításokban?

Többek között ezen a felületen töltheted fel a céges logódat és a bélyegződet, itt állíthatod be a preferenciáidat a dokumentum kezelésével és a számlázással kapcsolatban. A nyelvi beállításokat, készletkezeléssel kapcsolatos beállításokat is itt találod, de itt kapcsolhatod be és ki a súgónkat és itt állíthatod be azt is, hogy miről tevékenységről szeretnél értesítéseket kapni.

Hol találom? 

Lépj be az Innonestbe, majd kattints a Beállítások menüben a Programbeállítások menüpontra, hogy erre az oldalra juss:

A Programbeállításokban kezelheted a webshop összekötést, itt adhatod meg az alapértelmezett pénznemet és áfát, valamint a fizetési és szállítási módokat is. Minden munkavégzés dokumentumhoz tartozik egy-egy menüpont, ezek tartalmazzák a dokumentumokra általános érvényes igényeidet és az itt beállított preferenciák képzik az automatizmusok alapjait is.

Fusd végig a programbeállításokat, és szabd magadra az Innonestet! Ha elakadnál, a Tudástárban minden fontos információt megtalálsz!

friss

közösség

További érdekes bejegyzések

Mit tud az Innonest kosár funkciója?

Az Innonest kosár funkciójának lényege, hogy a behelyezett eszközöket (termékeket és szolgáltatásokat) többféleképpen, csoportosan is tudjuk kezelni. A kosárba gyűjtött tételekből egy kattintással készíthetsz árajánlatot,

Tovább olvasom »